• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda - no jak Twój mąż powiedział ze lepsze niż u mamy to musiało Ci pyszne wyjść:)) Mam nadzieje że powtórzy przy mamie jaka świetna z Ciebie kucharka:D
no ja właśnie też mam mega libido po ciąży:D a mój mąż wrócił z pracy połamany i nici z udanego weekendu:(
Pati - gratuluje:)) Jak Twój facet po takim czasie "spuścił z kija" zmagazynowany materiał genetyczny to musi się udać, za pierwszym razem:D

reklama
Czarna - "spuścił z kija"! :D hahaha ;) twoje teksty są najlepsze, naprawdę :)
Ja właśnie dreptam do pracy, piździ jak cholera :/ a z pozytywów - to czuję, ze ovu będzie dzisiaj, bo od rana strasznie mnie jajnik kłuje ;) także chyba jednak dzień na plus :D

Pati - co do tekstów, tak się kończy dłuższe przebywanie z mundurowymi:-p
O kurczę, Pati! Musisz go dzisiaj dopaść i wykorzystać:D ale nie martw się, facetów nie dotyczy pojęcie pojęcia gwałtu:P Więc nie musisz mieć wyrzutów sumienia jak go wykorzystasz i zostawisz:))

Czarna - wiesz co, nie wiem czy dzisiaj mi się uda, bo po wczorajszych dwóch razach to ja ledwo chodzę i wszystko mnie boli :D więc liczę na cud :p on co do gwałtów to bardzo chętny jest :p a zostawić to nieeee ;) gdzie ja drugiego takiego "anioła stróża", jak go tu któraś kiedyś nazwała, znajdę? ;)
Ann - nie dziękuję, nie chcę zapeszyć :)

reklama
Czarna - wiesz jak to leciało... "cztery razy po dwa razy..." :p a tak serio to raz rano bez fajerwerków z jego strony i raz wieczorem już z fajerwerkami ;) chyba naprawdę ta moja ovu czekała na niego, bo powinnam mieć ją już dwa dni temu najpóźniej a dni płodne to ja mam już ponad tydzień :p no i w końcu się doczekała :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry