reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ale dzisiaj piszecie az trudno nadrobic ;)
Pati trzymaj sie i nie poddawaj!
Kto testuje w tym tygodniu?
Mnie dzisiaj boli lewy jajnik. Robilam test na owu ale nic nie wyszlo. Co prawda z kalendarzyka testy powinnam zaczac od 17.12 ale jak boli to moze cos sie zaczyna zbierac na owu.
A moj M dzisiaj jakos nie w sosie i z przytulasow nici. Ciekawe co jest bo to mu sie zadko zdarza :)

Powiedzcie mi czy te ktore pracuja to rozmawialyscie z szefami o planach i dziecku. Czy czekacie do ciazy?

reklama
Niunias

Ja swoim nic nie mowilam ze zaczynamy sie strac jak wrocilam z wakacji inokazalo sie ze jestem w ciazy poprostu powiedzialam, nie mowilAbym szybko ale ze pracuje w gastronomi to czasem zdarza mi sie podnies cos ciezkiego wiec wolalam nie ryzykowac. Moja szefowa o dziwo nie byla zla na mnie ... A ja sie tak panicznie balam powiedziec . Ale za plecAmi moimi do kolezanko powoedziala ze przeciez jak mnie zatrudniala to mowilam ze narazie nie chce wievej dzieci( to bylo 1,5 roku temu) ale niestety w 10 tyg mialam zabieg.

Powiedzcie mi czy te ktore pracuja to rozmawialyscie z szefami o planach i dziecku. Czy czekacie do ciazy?

Nie, no coś Ty.

Fimka.... no chyba co chwile bym sprawdzała czy oddycha bo mojemu tak się nie zdarza :D pospalby max do 9 ;)

A myślisz że co robiłam :-D
Ja spać nie mogłam, czekałam czy chociaż na mleko wstanie.
A Tomek nic.
Fimka poeciomiesieczne dziecko tyle śpi no no ;-)

Jak był taki malutki to spał z 20h na dobę :P

Bertha - piękny sernik! Mniam.
Bardzo lubię serniki!
Widzę płatki migdałów.
Jaki to sernik? Klasyczny?

A ja może skuszę się na test w sob. lub nd. :P

U nas to nawet rodzinka nic nie wie ;)

Mój brat na pewno się ucieszy bo nie raz mi dogadywal :)

Rodzice i teściowie chyba stracili nadzieje - szczególnie teściowa bo najwięcej dogadywała i spotykała się z moim oporem ;) wiec jeśli tylko się uda to będzie zaskoczenie :)

Ankaka, tez sie przyłączam do gratulacji. Spokojnej ciąży Ci życzę :) oby wszystko szło dobrze.

Ja dalej czekam na @, odstawiłam w piątek duphaston i... czekam aż przyjdzie, żebym mogła zacząć starania od początku

reklama
Ale dzisiaj piszecie az trudno nadrobic ;)
Pati trzymaj sie i nie poddawaj!
Kto testuje w tym tygodniu?
Mnie dzisiaj boli lewy jajnik. Robilam test na owu ale nic nie wyszlo. Co prawda z kalendarzyka testy powinnam zaczac od 17.12 ale jak boli to moze cos sie zaczyna zbierac na owu.
A moj M dzisiaj jakos nie w sosie i z przytulasow nici. Ciekawe co jest bo to mu sie zadko zdarza :)

Absolutnie nie musisz opowuadac w pracy o swoich prywatnych sprawach. Jak bedziesz w ciazy to jasna sprawa ze lepiej piwiedziec, bo nigdy nie wiadomo jak bedziesz sieczuc.
U mnie w øracy to same dziwczyny pytalt czy chce dzieci, bo jako jedyna nie mam. Ale zawsze mowie ze chce jeszcze poczekac. Zeby uniknac pytan czy juz sie udalo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry