Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bertha - najlepsiejszego :* zdrówka, szczęścia i miłości, niech w twym brzuszku dzidzia szybko zagosci
Fimka - lepiej dzisiaj nie jest pewnie tak źle jak wczoraj myślałam że jest, także nie ma się co nastawiać na najgorsze dobrze będzie tylko trochę trzeba będzie powalczyć
Hej, jestem tu pierwszy raz , staramy się o maleństwo już kilka miesięcy i niestety się nie udaje :-( bardzo to boli jak po raz kolejny przyszła dziś @
Pati - nawet nie wiesz ile bym dała żeby być w pierwszym cyklu starań zdiagnozowana a nie w 15 Jak już wiesz co i jak to już połowa sukcesu, teraz tylko walcz, walcz, walcz i nie poddawaj sie! Takie życiowe sytuacje szlifują nasz charakter i dają wielka sile jeśli wygrasz w tej walce Fimka - trzymam za Ciebie kciuki, za ten i następny cykl z CLO są duże szanse, ja zaszłam w pierwszym cyklu z tym specyfikiem, więc Tobie też się na pewno uda szkoda że nie mogę razem z Tobą zacząć stycznia z CLO
Jestem szalona zrobiłam dziś test i sa dwie wyraźne kreski. Szkopuł w tym ze nie mogę im zaufać bo test był ważny do września tego roku. Ale wysłałam męża po robocie do apteki to jutro zobaczymy