Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mika - gratulację!
Mychunia - współczuje i tule NorkAn - ja miałam robione badania hormonów i usg dopochwowe (żeby sprawdzić budowę narządu, jajniki itp.) i tyle Miałam mieć jeszcze sprawdzaną drożność jajowodów, ale te badanie robi się w ostateczności niunians- ja niestety nie mam żadnego bloga, tak na to forum luźno wrzucam przepisy Dziś może w końcu uda mi się coś wrzucić. Ostatnio chorowałam i nie miałam głowy do gotowania i jedzenia. Dziś chciałabym zrobić sałatkę z kurczakiem ale już nic nie obiecuję, bo później mi głupio
Kurczę, dziś zobaczyłam coś dziwnego, dosłownie delikatnie zabarwiony na brązowo śluz, ale nie dużo odrobinkę. Nie wiem czy za mocno poczynam sobie z szyjką, sprawdzając ją codziennie, czy znowu mam jakieś problemy z hormonami... bo zagnieżdżenie wykluczam, nawet owulacji w tym miesiącu nie czułam,
Trzeba byc pod opieka lekarza zajmujacego sie konfliktem. Mega specjalisci sa w Warszawie. Co miesiac trzeba badac miano przeciwcial czy nie rosna jesli tak to w jakim tempie i do tego przeplyw krwi w tetnicy mozgowej dziecka (przez usg) bo te przeciwciala matki wplywaja na rozpad krwinek czerwonych u dziecka co moze prowadzic do anemi dziecka a nawet smierci ale na to tez jest sposob. Wykonuje sie transfuzje wewnatrzmaciczna. Czyli przetacza sie dziecku krew przez pepowine ale takie rzeczy robia w ostatecznosci. Kazda sytuacja konfliktowa jest inna. Wiele dziewczyn po prostu musi kontrolowac miano przeciwcial przez cala ciaze i tyle.
Witam! Czas chyba się dopisać
Staramy się z lubym o drugiego potomka już X czasu, jak widać ... bez skutku.
Mamy już jednego Szoguna, więc tragedii nie ma
Mam cykle 28 dniowe jak w zegarku, do tego ból owulacyjny zwiastuje co ma zwiastować, jednak póki co nadal nici.
Obecnie jestem w 17 dc, owulacja była w 14 dc - tak przypuszczam, ponieważ 16 dc znikł śluz płodny. Teraz pozostanie chyba tylko czekać. Póki co okropnie bolą mnie piersi, czytałam kedyś że to przez nadmiar prolaktyny ? tylko wtedy zaburza się cykl o ile mi wiadomo.
Życie od cyklu, do cyklu .. jest stesujące ... jak sobie z tym radzicie ???
Nie odzywalam sie bo stracilam awojego babelka. Bylam w ciazy. W sobote wyladowalam w szpitalu w podejrzeniem ciazy pozamacicznej. W poniedzialek juz babelka nie bylo. Jest mi zle i czuje sie okropnie
Marzycielka - tulę bardzo :* trzymaj się kochana, wiem że jest Ci ciężko... nawet nie wiem co powiedzieć, bo wiem, ze pocieszanie nic nie da... mimo wszystko wierzę, że za jakis czas będzie lepiej i bardzo mocno za to trzymam kciuki :*