Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wesołych Swiat wszystkim !!! I oby spełniły sie Wasze marzenia w postaci 2 kresek a jak juz macie 2 kreseczki to zycze nudnej ciazy ! ale przedewszystkim zdrowej.
A teraz mam pytanie do tych doswiadczonych z dentysta i ciąża jezeli mam zrobionego jednego kanała i nie skonczonego zeba to to nie zagrozi ciąży? Co sadzicie ?
mamaNadii2 - mam podobny problem! Tydzień temu dentystka wsadzila mi tlenek do zęba, dzwonilam do niej i mowila ze to ciąży nie grozi. Ale jesli masz truciznę to nie wiem, najlepiej zadzwon od razu do dentystki i zapytaj
Boże jak nie mogę się doczekać by zadzwonić do swojej ginekolog, już bym chciała znać termin wizyty o 14 dopiero odbiera telefony....@ nadal nie ma więc chyba będzie dobrze, nic nie boli, nic nie kłuje temperaturę przestałam mierzyć, nie chce się stresować.