G
Gość
Gość
Madzia robisz nadzieje... Ale ja juz w cuda nie wierze, w polowie stycznia inseminacja.Strawbelka - owu mogła się przesunąć i testy nie muszą od razu wykazać ciąży
Mojej szwagierce dopiero tydzień po test wykazał ciąże![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madzia robisz nadzieje... Ale ja juz w cuda nie wierze, w polowie stycznia inseminacja.Strawbelka - owu mogła się przesunąć i testy nie muszą od razu wykazać ciąży
Mojej szwagierce dopiero tydzień po test wykazał ciąże![]()
Wiem kiedy bylo owu, testy sluz bol jajnikaMadzia robisz nadzieje... Ale ja juz w cuda nie wierze, w polowie stycznia inseminacja.
Bo po dupie dostaniesz, kochana ciąża ciazy nie równa naprawdę osobiście znam przypadek gdzie dopiero mojego partnera szwagierka miała w 5 tygodniu ciazy dopiero pozytywny test jakieś 12 dni po terminie okresu :-)Jeszcze nic, ale termin za 2 dni, testy negatyw, nawet bladziocha nie ma wiec lipa.
ja w cuda wierze, wiem, ze bede wlaczyc do skutku, nawet biorac ogrom lekow, nie mozesz tracic nadziei, zobacz ile dobrego robisz by zajsc!!! badz twarda asie uda, zobaczysz!Madzia robisz nadzieje... Ale ja juz w cuda nie wierze, w polowie stycznia inseminacja.
Walczyc to bede dalej! Ale ten cykl spisalam na straty juz!ja w cuda wierze, wiem, ze bede wlaczyc do skutku, nawet biorac ogrom lekow, nie mozesz tracic nadziei, zobacz ile dobrego robisz by zajsc!!! badz twarda asie uda, zobaczysz!
zaraz na dupsko dostaniesz!!! a moze test za slaby? poczekaj cierpliwie do terminu @Walczyc to bede dalej! Ale ten cykl spisalam na straty juz!
Ja planuje test na 02.01 a jak wytrzymam to dopiero 4.01 w dniu spodziewanej @ z tego co pamietam to w pierwszej ciazy testy pozno pokazaly dwie kreskiniunians - ja nie miałam żadnych objawów zagnieżdżenia w pierwszej ciąży
Karolina - będzie dobrze, bardzo szybko test wykazał ciąże
Strawbelka, Niunians - testujecie jeszcze raz 2.01?
mamaNadii - ja w cyklu w którym zaszłam też nie miałam płodnego śluzu, tylko testy owu pozytywne wychodziły.
jak wytrzymaszJa planuje test na 02.01 a jak wytrzymam to dopiero 4.01 w dniu spodziewanej @ z tego co pamietam to w pierwszej ciazy testy pozno pokazaly dwie kreski
kocham to nasze wytrzymywanie 
No bo my baby jestesmy niecierpliwe. Chociaz moj M gdy miesiac temu pierwszy raz skonczyl we mnie to zapytal kiedy testujejak wytrzymaszkocham to nasze wytrzymywanie
![]()