G
Gość
Gość
W Toruniu to podobno pierniki dobre.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrawdaW Toruniu to podobno pierniki dobre.
bylam tam kilka lat temuJa Torun, kuj-pom
A co zbroił?A mnie się tak zimno zrobiło... Weszłam pod koc. Syn mnie wyprowadził tak z równowagi, że siedzę w sypialni z książką i nawet nie wychodzę. Słyszę, że bajkę sobie włączył.
co smark odwali?A mnie się tak zimno zrobiło... Weszłam pod koc. Syn mnie wyprowadził tak z równowagi, że siedzę w sypialni z książką i nawet nie wychodzę. Słyszę, że bajkę sobie włączył.
A ile szkrab ma lat?Nie słucha. Ma takie momenty, że choćbym nie wiem jak prosiła to on wie lepiej. Dorwal picie M.z lodem. Nim wyrwałam z rąk to połowę oprozniłmimo, że kazała zostawić. Jak to usłyszał, to duszkiem byle szybciej i więcej
3,5 roku (3 lata 7 mcy dokładnie)A ile szkrab ma lat?
Hahaha...wybacz ale ja to bym chciala takie male lobuzyNie słucha. Ma takie momenty, że choćbym nie wiem jak prosiła to on wie lepiej. Dorwal picie M.z lodem. Nim wyrwałam z rąk to połowę oprozniłmimo, że kazała zostawić. Jak to usłyszał, to duszkiem byle szybciej i więcej