mellisa
Fanka BB :)
Ewka przytulamjedyne co mogę powiedzieć że kolejny cykl w razie co przed wami. ja się nie zabezpieczam od dnia ślubu. to zobacz ile mi już zleciało. i nawet liczyć mi się już nie chce. od stycznia to jeszcze mierzyłam temperature itp. do czerwca. potem zostawilam wszystko w cholerę teraz zaczęłam na nowo. ale przez to cale "mechaniczne" sterowanie cyklem za pomoca termometru i testów owulacyjnych całkowicie tracę ochotę na cokolwiek....w tym cyklu zero skoku. @ przyjdzie niedlugo.
ściskam mocno![]()
witaj krufka!!
wiesz co teraz jak @ przyjdzie to w jej czasie moze byc owulka, czasami sie tak zdaza albo bedzie najpierw krwawienie okołoowulacyjne i potem po kilkudniach owulka, zobacz na mój wczesniejszy wykres ja miałam owulke ok 30 dc
nie wiemy co sie stało, tak wszyscy czekali na wiesci a tu cisza..
Miejmy nadzieję że nie zapomniała o nas i w niedługim czasie da znak i oczywiście liczymy na dobre wieści
@ niestety nie przylazla dzisiaj, wiec teraz to juz pal licho, nich przylazi kiedy chce
tak zle i tak nie dobrze
ehh malpiszon wstretny 

narazie zaopatrzyłam sie we wspomagacze, zaczynam w tym cyklu jesć wiesiołek, a mąż saflazin na plemniczki:-) takie dopalecze muszą pomóc