reklama

Staraczki na Wyspach

Ewka przytulam :) jedyne co mogę powiedzieć że kolejny cykl w razie co przed wami. ja się nie zabezpieczam od dnia ślubu. to zobacz ile mi już zleciało. i nawet liczyć mi się już nie chce. od stycznia to jeszcze mierzyłam temperature itp. do czerwca. potem zostawilam wszystko w cholerę teraz zaczęłam na nowo. ale przez to cale "mechaniczne" sterowanie cyklem za pomoca termometru i testów owulacyjnych całkowicie tracę ochotę na cokolwiek....w tym cyklu zero skoku. @ przyjdzie niedlugo.

ściskam mocno :)

witaj krufka!!
wiesz co teraz jak @ przyjdzie to w jej czasie moze byc owulka, czasami sie tak zdaza albo bedzie najpierw krwawienie okołoowulacyjne i potem po kilkudniach owulka, zobacz na mój wczesniejszy wykres ja miałam owulke ok 30 dc

reklama
Witam niestety Ola sie nie odezwała:no: nie wiemy co sie stało, tak wszyscy czekali na wiesci a tu cisza..:confused: Miejmy nadzieję że nie zapomniała o nas i w niedługim czasie da znak i oczywiście liczymy na dobre wieści:tak:
A tobie w takim razie życzę miłego urlopu i tzrymam kciuki żeby @ przyszła jeszcze przed wyjazdem:-) A jeśli mogę zapytać gdzieś się wybieracie na urlopik???

No szkoda, ze sie nie odezwala bo tez ciekawa bylam bardzo czy sie udalo jej w koncu, no ale tak jak piszesz miejmy nadzieje, ze da znac za niedlugo co i jak:tak:

A my wybieramy sie na Korfu, odpoczac troche i podladowac baterie na kolejne starnka:-D @ niestety nie przylazla dzisiaj, wiec teraz to juz pal licho, nich przylazi kiedy chce:wściekła/y: tak zle i tak nie dobrze:wściekła/y: no ale na szczescie u mnie nie jest tragicznie, chociaz kto wie jak tam w tym upale bedzie :baffled: ehh malpiszon wstretny :angry:

kiciaq a na długo jedziecie? ale ci zazdroszcze :-) w ogóle to ty już drugi urlop masz niedawno w pl teraz na wycieczke:-) fajnie ci:-) ja moze w pazdzierniku gdzies pojade, ale nie wiem jeszcz gdzie bo wszedzie juz chłodno będzie, a chciałam sie gdzies wygrzać

witajcie
ja żadko tu udzielam ,ale śledzę Was codziennie:-)
zbliża mi się @ i jestem tak podrazniona,bo mam nadzieje że w najbliższych miesiącach do mnie nie zajży...
kupiłam już teścik i czekam ,a te dni jak na złość tak wolno lecą:wściekła/y:
niby jakieś objawy mam ,ale zwalam to na to że sama je sobie wmawiam
zobaczymy co będzie,ostanią @ miałam 2.08 proszę trzymajcie za mnie kciukasy
to może mi się uda
pozdrawiam Was mocno

aniu zaglądaj do nas częściej bo widzisz troszku tu nas mało;-)
trzymam kciuki by nie przylazła:tak: co do objawów to łatwo sobie wkręcić bo jak sie bardzo pragnie dzidziusia to byle jaki objaw może nam to sugerowac i bardzo ws****emy sie w swoje ciało, ja tez tak mam za kazdym razem inne objawy a potem rozczarowanie:baffled: teraz sobie obiesuje ze nie bede słuchac tych objawów i spokojnie czekac do@ ale zobaczymy czy mi to wyjdzie znająz siebie na pewno cos wynajde:errr:
pozdrowienia:-)

hej dziewuszki jestescie??

ewka temperatura jeszcze nie spadła narazie ładny wykresik:tak:, a jak tam @? przyszła?? mam nadzieje ze juz nie przyjdzie:-) jak sie czujesz w ogóle??

roxii u ciebie widze ładny wzrost ale okaze sie dopiero po 2 dniach czy owulacja była, jak jutro bedzie na tym poziomie i pojutrze to bedziesz mogła wziąśc luteine:tak:

u mnie niedługo starania sie zaczną:-p narazie zaopatrzyłam sie we wspomagacze, zaczynam w tym cyklu jesć wiesiołek, a mąż saflazin na plemniczki:-) takie dopalecze muszą pomóc:-p:-D

ewka temperatura jeszcze nie spadła narazie ładny wykresik:tak:, a jak tam @? przyszła?? mam nadzieje ze juz nie przyjdzie:-) jak sie czujesz w ogóle??

roxii u ciebie widze ładny wzrost ale okaze sie dopiero po 2 dniach czy owulacja była, jak jutro bedzie na tym poziomie i pojutrze to bedziesz mogła wziąśc luteine:tak:

u mnie niedługo starania sie zaczną:-p narazie zaopatrzyłam sie we wspomagacze, zaczynam w tym cyklu jesć wiesiołek, a mąż saflazin na plemniczki:-) takie dopalecze muszą pomóc:-p:-D
@ jak narazie nie ma boli mnie podbrzusze czasami az w pachwinach kluje , piersi lekko bola i czuje sie tak okresowo narazie czekam nie bede robila testow jezeli w poniedzialek @ nie przylezie to pojde na bete aha migdalek mnie lekko pobolewa takie uczucie jak by mnie mialo cos brac:baffled: jakies chorobsko
Ale czuje cos ze to jeszcze nie tym razem:sorry2:

Ostatnia edycja:

U mnie mały wzrościk tempki był ale już sie skończył:wściekła/y: dzisiaj tempka 36,5:angry: ja normalnie niewiem co się dzieje ta temperatura chyba nigdy nie podskoczy:baffled:
Awy starajcie się tam mocno mam nadzieje że te dopalacze przyniosą oczekiwany skutek:-D trzymam kciuki:-)

Witam kobietki. u mnie dzis temeratura spadla wiec czekam na wredna:-(@. Chociaz wiedzialam ze tempka spadnie ze to jeszcze nie moj cza to i tak boli :-(:-(:-(.Mam juz doc starania sie , obserwowania i wogole :-(. Zaczyne 11 cykl:-( juz nie mam sily ide sobie poplakac:sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Ostatnia edycja:
Witam kobietki. u mnie dzis temeratura spadla wiec czekam na wredna:-(@. Chociaz wiedzialam ze tempka spadnie ze to jeszcze nie moj cza to i tak boli :-(:-(:-(.Mam juz doc starania sie , obserwowania i wogole :-(. Zaczyne 11 cykl:-( juz nie mam sily ide sobie poplakac:sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Ojej kochana tak mi przykro:-( wiem co czujesz mimo że się nie nastawiasz na fasolkę to i tak zawsze tli się w środku nas nadzieja że może jednak, a potem sie okazuje że wszystko na nic...:-( wiem jakie to okropne i jak boli.
Nie przjmój się Ewcia musisz teraz nabrać sił na nastepny cykl i następne staranka:tak: niezałamuj się wkoncu musi się udać:-D

reklama

ewka nie wiem jak cie pocieszyć:-( bardzo mi przykro:-( wiem ze strasznie sie czujesz bo jednak mała nadzieja sie tliła,
popłacz sobie a potem pomyśl ze przecież będzie nowy cykl a z nim nowa nadzieja, musi sie udać.... nam wszystkim:tak:
przytulam, buziaki kochana trzymaj sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry