hej dziewuszki :-):-)
no rzeczywiście cos nam ten wątek zamiera

ale nie mozemy do tego dopuscic wyspiarki kochane

:-):-)
ewka co u ciebie? @ juz sie skończyła??
sandra ja tez juz nigdy nie bede ich brać zreszta żadnych innych też...
a co tam wogóle u ciebie też rzadko tu zaglądasz ostatnio, jak sie czujesz??
roxii jak tam na nowym mieszkanku ?? pewnie teraz nie masz czasu wcale sie nie dziwie, ja nie lubie przeprowadzek.... mam nadzieje ze juz sie ładnie urządziłas i zaprosisz nas na parapetówke

odezwij sie jak tam twoja temperaturka bo widziałam ze nie zapisywałas od niedzieli
witaj agnieszka:-) fajne masz plany mam nadzieje ze wszystko sie spełni tak jak sobie zyczysz

chociaz chciałąm ci napisać że z tymi planami nie jest do konca zawsze tak jakbysmy chcieli, ja po odstawieniu tabletek myslałam ze od razu zajde w ciąże jednak tak sie nie stało a juz pół roku mineło

, mnie niestety nikt nie uświadomił że o ciąże nie jest tak łatwo:-( , bo wszystkie znajome i kuzynki zachoziły od razu albo zanim jeszcze pomyślały ze chcą mieć dziecko

myslałam ze mnie tez to tak szybko spotka a tu lipa czekam dalej.... gdybym wiedziała ze tak bedzie napewno odstawiłbym wczesniej tabeletki no ale cóż...
krufka wypoczywaj i wracaj szybko do zrdowia, kochana i daj suwaczek który to twój dzien cyklu i tak dalej żebyśmy wiedziały

:-)
ja jestem przeciwna w ogóle wszystkim tabletkom a szczególnie cilestu bo je najdłużej brałam, przez to że wszystko mi sie rozlegulowało, cykle mam ponad 40 dni:-(, fasolki nadal nie ma:-(
po odstawieniu schudłam 6 kg, wróciła ochota na seks i ogólnie lepiej sie czuje,

ale to pewnie indywidualna sprawa kazdej kobiety, ja nie miałam robionych badan hormonalnych przed tabletkami (bo trafiłam na takiego lekarza ze zawsze przepisywał ja chciałam a mi to pasowało bo młoda i głupia byłam) dlatego na mnie też mogły inaczej działać...
mam nadzieje ze tobie uda sie zajsc jak najszybciej po odstawieniu bo wielu dziewczyną udało sie w pierwszym cyklu

ale niestety sa tez takie którym nie udaje sie juz kilka miesiecy i kilkanascie....:-(