reklama

Staraczki na Wyspach

Ja te spanie zwalam na cisnienie ja jestem niskocisnieniowcem np . w niedziele mialam 110/60 po dwoch kawach:szok: wiec....:-D
Niewiem kiedy testowac i czy wogole testowac ja strasznie sie boje cholercia tyle razy juz testowalam :-(. Jak sie nie uda to zczne 11 cykl a 12 juz bedzie z clo ale tempke bede mierzyc spodobalo mi sie :-D

hehe mi tez sie podoba mierzenie;-):-) chyba w przyszłosci bede sie tak własnie zabezpieczać zadnych hormonów tylko naturalne metody :-p:tak:

reklama
tak dla siebie codziennie prostuje
juz po wszystkim kurcze czuje takie dziwne klucia w jajnikach raz w prawym raz w lewym
no a teraz palaszuje chrupki kukurydziane:-D

aa to znaczy ze masz kręcone włoski?? ja ma ogólnie proste takie druty ze szok ale zeby ładnie wyglądały to tez prostuje ale tylko od świeta:-p:-)
byle tylko te kłucia w jajnikach nie były na@
ja niedawno manne na mleku sobie ugotowałam:-) musze sie powstrzymywac od słodyczy :-( chociaz manna z cukrem była:zawstydzona/y::-p

aa to znaczy ze masz kręcone włoski?? ja ma ogólnie proste takie druty ze szok ale zeby ładnie wyglądały to tez prostuje ale tylko od świeta:-p:-)
byle tylko te kłucia w jajnikach nie były na@
ja niedawno manne na mleku sobie ugotowałam:-) musze sie powstrzymywac od słodyczy :-( chociaz manna z cukrem była:zawstydzona/y::-p
mmm...ja manne z sokiem uwielbiam:-)
No coz jak przyjdzie @ to trudno juz sie do tego przyzwyczailam jakas spokojna jestem

Hej kochane . Mnie nadal boli podrzusze i juz zaczely cycochy lekko pobolewac wiec dobrze ze wczoraj kupilam te podpaski jestem przygotowana na @:-(.No coz wiedzialam ze sie nie uda , od nowego cyklu zaczne pic wiesiolek , tempke nadal bede mierzyc i do tego mam jeszcze testy owulacyjne . Moze nastepny cykl bedzie szczesliwy. Tak latwo sie nie poddam :tak:.

No to juz przestalam sie ludzic ze @ nie przyjdzie
Wlasnie przed chwila zrobilam test nie byl z pierwszego moczu i to taki test z ebaya i niestety jedna kreska
No wiec czekam na wredna @ a jutro pewnie tempka spadnie i po sprawie.
zaczne 11 cykl juz dzis sobie polakalam i pewnie na tym sie nie skonczy a na dodatek czuje sie baaardzo gruubo

Ostatnia edycja:
reklama
bardzo dobrze zrobiłaś że zapytałas tego eksperta, widze że masz podobnie jak ja czyli to ze ja miałam objawy owulki znaczy śluz i ból jajników (ale testy mi wtedy negatywne wychodziły) i temka nie wzrosła, dopiero znowu po kilkunastu dniach czekania znowu śluz płodny znaczy wczesniej jeszcze plamienia okołoowulacyjne i dopiero potem wzrost tempki
a tak w ogóle to dzisiaj tez łykłaś ta luteine czy narazie nie bierzesz?
A no takie pokręcone te nasze cykle:sorry2: u mnie skoku dalej nie ma ja się chyba wykńczę:no: dzisiaj tempka 36,3:baffled: A luteiny nie biore wzięłam tylko tą jedną tabletkę, nie wiem czy dobrze robię ale zobaczymy czekam na skok tempki i po tym skoku mam zacząc brać. Tylko czy ta jedna tabletka nic nie zepsuje:confused:
Zobaczymy co bedzie narazie czekam jak na zbawienie...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry