Roxii
Mamusia 2013 :)
Ale to wszystko pokręcone nie wiem co mam robić, najgorsze jest to ze tylko tempka sie nie gadza, bo testy owu były pozytywne, sluz też miałam płodny, a tempka nic a nic nie skacze więc juz sama nie wiem co jest bardziej wiarygodne tempka czy testy???? a z tą luteiną to nie mam pojęcia na ile mi ją przepisał bo nie mówil ile mam ją brać. Dostałam 2 opakowania w jednym jest 30 tabletek czyli w sumie mam 60 a w jednym cyklu mam brać przez 10 dni no więc wychodzi ze mam brać przez 6 miesięcywitam !!! ja własnie wstałam, musiałam odespać kilka dni, cały weekend pracowałam niestety i dzis dopiero mam wolne, jedziemy z męzem na zakupy wiec sie troche zrelaksuje;-)
ja jeszcze nie biore duphastonu, czekam narazie az sie unormuje organizm sam, zastatawiam sie czy w tym cyklu nie wziąsc ale jak cos to bede go brać dopiero po owulce, nie wiem... tak jakos nie jestem przekonana co do tych hormonów, bo boje sie ze mi znou cos namieszaja.... zobacze jeszcze
tak wiec nie wiem co ci poradzic, z jednej strony jak weźmniesz to owulki juz nie bedzie w tym cyklu ale tak jak piszesz szybciej go skończysz, bo w zasadzie nie wiadmo ile bedziesz musiala czekac na @ czy 30 dni czy 60 - bo tego nie wiemy
z drugiej strony jak nie weżmiesz luteiny to sprawdzisz mniej wiecej co sie dzieje w twoim organixmie i jesli owulki nie bedzie lub bedzie bardzo późno to potem mówisz lekarzowi co sie dzieje...
jest jeszcze inne opcja której do konca nie rozumiem ale moze sie sprawdza... ze trzeba brac ta luteine tak jak lekarze przepisuja... nie wiem na ile ty miałas ja przepisana bo ja mam na 3 miesiące i moze po tych trzech miesiącach po skonczeniu brania organizm tez moze sie unormować ale nie daje to gwarancji ze przez te 3 miesiące bedziesz miec owulke wiec znowu 3 miesiące czekania![]()
w ogóle na ile miesiecy masz ja przepisaną?
to by się zgadzało bo mój gin powiedział ze daje nam czas do grudnia jeżeli do tej pory nie zafasolkuję to mamy się zgłosić to kliniki na badanie nasienia mojego M. Takze przez ten cały czas mam brać tą luteinę
Chyba jednak ją wezmę i zobaczymy co się będzie działo i tak jest wszystko do d..py:-(
, z jednej strony jak weźmniesz to owulki juz nie bedzie w tym cyklu ale tak jak piszesz szybciej go skończysz, bo w zasadzie nie wiadmo ile bedziesz musiala czekac na @ czy 30 dni czy 60 - bo tego nie wiemy
No a teraz jestem 2 cykl bez duphastonu i sama widzisz jak jest .
dziewczyna pewnie przeżywała koszmar a oni ją do domu wysłali!