reklama

Staraczki na Wyspach

Hej kobietki. Co tam u was?? No ja niestety nie mam za bardzo humoru moja kolezanka byla w ciazy okazalo sie ze ma puste jajo plodowe a to juz 14tydzien:-(.Ech i wlasnie roni bylam dzis z nia w szpitalu ale nic nie zrobia musi sie samo oczyscic ech...a czyscic sie moze 6 tygodni

reklama
Hej kobietki. Co tam u was?? No ja niestety nie mam za bardzo humoru moja kolezanka byla w ciazy okazalo sie ze ma puste jajo plodowe a to juz 14tydzien:-(.Ech i wlasnie roni bylam dzis z nia w szpitalu ale nic nie zrobia musi sie samo oczyscic ech...a czyscic sie moze 6 tygodni
Ojej ale to przykre:-( to musi być dla niej straszne, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji....:no:
A co do Twojego testu ciazowego to chyba musisz jeszcze poczekac co najmniej do pierwszego dnia spodziewanej miesiączki, wtedy test będzie najbardziej wiarygodny:tak: przynajmniej tak mi i się wydaje:-p

Ostatnia edycja:
Kochane kiedy moge wykonac test ciazowy??
Mam takie paskowe 10mlu

kochana te paskowe ciazowe o 10mlu sa do kitu... ja robilam ostatnio 2 dni przed @... niby wyszedl ale cien cienia co ja tylko widzialam... kolejnego dnia zrobilam kolejny i znow to samo... wkurzylam sie i kupilam normalny first response... zrobilam 1 dzien przed @ po poludniu i mialam 2 grube kreski.. mialam jeszcze jeden paskowy i zrobilam tak zeby go wykozystac wiec zrobilam kilka dni po terminie @... wysly 2 kreski ale ta jedna i tak byla jasniejsza... owulacyjne testy paskowe sa ok ale ciazowe do bani bo sie czlowiek denerwuje bo nie wie jak je zinterpretowac... ja kupilam swoje na ebay z testami owulacyjnymi razem... kup first response... wykrywa ciazze 6 dni przed @ a 3 lub 2 dni przed @ daje prawie 100% wynik... bardzo polecam..

kochana te paskowe ciazowe o 10mlu sa do kitu... ja robilam ostatnio 2 dni przed @... niby wyszedl ale cien cienia co ja tylko widzialam... kolejnego dnia zrobilam kolejny i znow to samo... wkurzylam sie i kupilam normalny first response... zrobilam 1 dzien przed @ po poludniu i mialam 2 grube kreski.. mialam jeszcze jeden paskowy i zrobilam tak zeby go wykozystac wiec zrobilam kilka dni po terminie @... wysly 2 kreski ale ta jedna i tak byla jasniejsza... owulacyjne testy paskowe sa ok ale ciazowe do bani bo sie czlowiek denerwuje bo nie wie jak je zinterpretowac... ja kupilam swoje na ebay z testami owulacyjnymi razem... kup first response... wykrywa ciazze 6 dni przed @ a 3 lub 2 dni przed @ daje prawie 100% wynik... bardzo polecam..
Narazie na testy jest za wczesnie zreszta nie zamierzam robic no chyba ze mi sie@ spozni to wtedy tak.
Zreszta nie mam zadnych objawow , nawet mnie piersi nie bola:-( i to jest dziwne.

Narazie na testy jest za wczesnie zreszta nie zamierzam robic no chyba ze mi sie@ spozni to wtedy tak.
Zreszta nie mam zadnych objawow , nawet mnie piersi nie bola:-( i to jest dziwne.
Spokojnie Ewka masz jeszcze kilka dni trzymam za Ciebie kciuki kto wie może tym razem się uda:tak::-D kiedyś w koncu musi!-przynajmniej ja tak to sobie tłumaczę:rofl2:

Ostatnia edycja:
Wiecie co ja chyba jutro wezmę już tą luteinę bo nie wiem o co chodzie owulki chyba nie będzie:no: a jak nie wezme luteiny to kto wie jak długo będe musiała czekać na @ a tak kilka dni i po kłopocie zacznie sie nowy cykl i moze będzie normalniejszy, bo z tego to nic nie wiem, testy pozytywne a tempka nie skacze:-(. Znów zaczynam łapać doła bo nie wiem o co chodzi i tylko mnie to wkurza:wściekła/y:Ehhh juz sama nie wiem co robic:hmm:
Mellisa a co Ty o tym sądzisz wiem że też bierzesz luteinę i lepiej znasz się na tym niz ja co byś zrobiła na moim miejscu???

Ostatnia edycja:
reklama
witam !!! ja własnie wstałam, musiałam odespać kilka dni, cały weekend pracowałam niestety i dzis dopiero mam wolne, jedziemy z męzem na zakupy wiec sie troche zrelaksuje;-)

Wiecie co ja chyba jutro wezmę już tą luteinę bo nie wiem o co chodzie owulki chyba nie będzie:no: a jak nie wezme luteiny to kto wie jak długo będe musiała czekać na @ a tak kilka dni i po kłopocie zacznie sie nowy cykl i moze będzie normalniejszy, bo z tego to nic nie wiem, testy pozytywne a tempka nie skacze:-(. Znów zaczynam łapać doła bo nie wiem o co chodzi i tylko mnie to wkurza:wściekła/y:Ehhh juz sama nie wiem co robic:hmm:
Mellisa a co Ty o tym sądzisz wiem że też bierzesz luteinę i lepiej znasz się na tym niz ja co byś zrobiła na moim miejscu???

ja jeszcze nie biore duphastonu, czekam narazie az sie unormuje organizm sam, zastatawiam sie czy w tym cyklu nie wziąsc ale jak cos to bede go brać dopiero po owulce, nie wiem... tak jakos nie jestem przekonana co do tych hormonów, bo boje sie ze mi znou cos namieszaja.... zobacze jeszcze
tak wiec nie wiem co ci poradzic:confused: , z jednej strony jak weźmniesz to owulki juz nie bedzie w tym cyklu ale tak jak piszesz szybciej go skończysz, bo w zasadzie nie wiadmo ile bedziesz musiala czekac na @ czy 30 dni czy 60 - bo tego nie wiemy
z drugiej strony jak nie weżmiesz luteiny to sprawdzisz mniej wiecej co sie dzieje w twoim organixmie i jesli owulki nie bedzie lub bedzie bardzo późno to potem mówisz lekarzowi co sie dzieje...
jest jeszcze inne opcja której do konca nie rozumiem ale moze sie sprawdza... ze trzeba brac ta luteine tak jak lekarze przepisuja... nie wiem na ile ty miałas ja przepisana bo ja mam na 3 miesiące i moze po tych trzech miesiącach po skonczeniu brania organizm tez moze sie unormować ale nie daje to gwarancji ze przez te 3 miesiące bedziesz miec owulke wiec znowu 3 miesiące czekania :baffled:
w ogóle na ile miesiecy masz ja przepisaną?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry