reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Haha tez o tym myslalam ale niee a nawet jeśli to już by mi przeszło a tu tylko troszkę dało się opanować ;) poczekam chociaż na termin @ bo bladziochy przed terminem mnie nie satysfakcjonują :)

Nie grzesz! :p Ja tam bym chciala chociaz najjasniejszy bladzioszek przed terminem :p Taki tyci tyci ;) To chyba najwieksze szczescie jakie jestem sobie w stanie wyobrazic :) Serio, no bo czego mozna bardziej pragnac? Wszystko inne wydaje sie tylko dodatkiem do zycia :)

hej u nas byla taka burza i nawalnica w nocy i rano, ze masakra, nie wiem jakim cudem dojechalam do pracy, ciagle blyskaly pioruny, masakra jakas :szok: na obiad mialam placki ziemniaczane miami, ale sie objadlam​

reklama
Do góry