reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Mnie nie bola cale piersi tylko sutki i twardnieja ... a cale piersi to zaczynaja bolec dwa dni przed @ a sutki zaczely zaraz po owu i tak bola, sa wrazliwe bardziej ... mnie dol brzucha bolal tylko jeden dzien ..do @ mam 8 dni

Ewela jesli Cie wczesniej nie pobolewaly sutki przed @ to szansa jest, mnie w ciazy bardzo sutki bolaly na jakies 10 dni przed @, ale nie do wytrzymania byl ten bol, takze trzymam kciuki mocnoo!!!! zeby to bylo to!

Suutki to mnie tak jeszcze nigdy nie bolaly i nic mnie nigdy nie bolalo zaraz po owu .. a tu dzien po owu i suutki mega wrazliwe .. a tak sie nie dzialo jeszcze tylko dwa dni przed @bol piersi i glowy i to wszystko .. a to jest cos nowego dla mnie i musialam sie wyzalic .. teraz piersi staly sie tylko pelniejsze i nie bola piersi , same sutki ale co ma byc to bedzie lepiej sie nie nastawiac ..oby castagnus cos zdzialal

reklama
Ewelina trzymam kciuki! Będziemy obie ślub przekładać, a co! :D zacznij mierzyć temperaturę jaka będziesz mieć do terminu @ .
U nas tez pochmurno i pada co chwila ale to dobrze, trochę uczy od upałów i w końcu do roślin się wody dostanie bo drzewa padały w oczach, albo pokapalo ze wypracowali zanim odleciał albo 10 minut zlewy ze tylko śmiecie zmylo z ulicy.

Do góry