Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no Tobie Tobie [emoji38]....Ja tez sie boje po usuwaniu chirurgicznym mam dość [emoji40]
Moze wez jakis proszek przeciwbolowy...
Taaa pokaze się hehe [emoji23][emoji23] ae tylko mi [emoji38]
Ja mam tylko na Mikołaja , jedynie mam juz w koszyku do małej na święta [emoji14]
![]()
a Ty hormony to badalas ? może to faktycznie @ tylko ze zdecydowanie za szybko ....[emoji53]W tej chwili to już bardziej jak okres wygląda [emoji15] [emoji15] [emoji24] [emoji27]
Nie wiem o co chodzi, jak jutro się rozkreci to chyba do lekarza z poniedziałek!!
...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...
Artemida a jak wysoki progesteron to po co dupek ? wiesz co ... organizm różnie reaguje ... a zanim zaczęłas dupka brać to jakie miałaś cykle ?
Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
no to jak się rozkręca to @ niestety ... ja bym skonsultowala z lekarzem po ... a brałas może clo ?Moje cykle poprzednio bez duphastonu trwały różnie czasem nie miałam 2,3 miesiace okresu czasem poł roku, jak na razie duphaston biore już chyba rok jak nie dłużej, nie pamiętam dokładnie już...