• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej[emoji4]

U mnie narazie okazało się tyle że nie dostanę oksy dopóki nie będę mieć większego rozwarcia bądź akcja jakaś się nie rozpocznie bo szkoda żeby kroplówka ruszyła a organizm nie. W rezultacie skończyło by się cesarka a ja nie chce.
Miłych snów dziewczyny. Dobranoc
Good Night [emoji99][emoji287]
[emoji4] Sweet Dream
[emoji293][emoji293][emoji293][emoji293][emoji293][emoji293][emoji293]

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Tak to jest mój 2 cykl z clo i bez duphastonu...

Chyba muszę powiedzieć o tym mojemu...ale nie wiem czy mnie jakiś lekarz przyjmie w poniedziałek bez rejestracji....wrrr tu jest masakra z lekarzami!!!

Hej[emoji4]

U mnie narazie okazało się tyle że nie dostanę oksy dopóki nie będę mieć większego rozwarcia bądź akcja jakaś się nie rozpocznie bo szkoda żeby kroplówka ruszyła a organizm nie. W rezultacie skończyło by się cesarka a ja nie chce.
Miłych snów dziewczyny. Dobranoc
Good Night [emoji99][emoji287]
[emoji4] Sweet Dream
[emoji293][emoji293][emoji293][emoji293][emoji293][emoji293][emoji293]

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
to milej nocy kochana a niech cię nad ranem złapie [emoji38] ... ale co nic się nie dzieje ?

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Tak to jest mój 2 cykl z clo i bez duphastonu...

Chyba muszę powiedzieć o tym mojemu...ale nie wiem czy mnie jakiś lekarz przyjmie w poniedziałek bez rejestracji....wrrr tu jest masakra z lekarzami!!!
to obstawiam ze bardzo szybko mogłas mieć owu -zaraz po @ i porostu kolejny cykl przyszedł .... każdy organizm reaguje inaczej ja np. na clo reaguje książkowo ... lekarz cie monitorowal i sprawdzał jak jajeczka rosną ?

to obstawiam ze bardzo szybko mogłas mieć owu -zaraz po @ i porostu kolejny cykl przyszedł .... każdy organizm reaguje inaczej ja np. na clo reaguje książkowo ... lekarz cie monitorowal i sprawdzał jak jajeczka rosną ?

Monit miałam w 10dc i był 1 pęcherzk w lewym jajniku - ale okres miałam wyjątkowo krótki i dziwny. Krew okresowa była czarna jak smoła i bardziej to było plamienie kilkudniowe niż okres. W tym samym dniu wysłała mnie na badanie krwi na cito, żeby sprawdzić poziom progesteronu i wg niej nie był tak wysoki żeby było po owulacji, choć ten pęcherzyk bardziej jej przypominał tyle co pękniety pecherzyk i dlatego nie była pewna. Ja do dziś nie jestem niczego pewna...

edit - wzięłam kolejną no spe... może przestanie boleć ;(

Monit miałam w 10dc i był 1 pęcherzk w lewym jajniku - ale okres miałam wyjątkowo krótki i dziwny. Krew okresowa była czarna jak smoła i bardziej to było plamienie kilkudniowe niż okres. W tym samym dniu wysłała mnie na badanie krwi na cito, żeby sprawdzić poziom progesteronu i wg niej nie był tak wysoki żeby było po owulacji, choć ten pęcherzyk bardziej jej przypominał tyle co pękniety pecherzyk i dlatego nie była pewna. Ja do dziś nie jestem niczego pewna...

edit - wzięłam kolejną no spe... może przestanie boleć ;(
słuchaj może być też tak ze jajeczko z zeszłego cyklu po stymulacji nie pękło dlatego okres był dziwny a z tego jajeczka zrobiła się torbiel i ginka jak odrazu po @ usg nie zrobiła to na to nie wpadła ...clo ma swoje skutki uboczne ... no gdybać można na wiele sposobów

No nic nie zrobię...mogę gdybać tylko :( muszę jakoś jutrzejszy dzień wytrzymać i może w poniedziałek coś się okaże... nie wiem, chyba pójdę się położyć - za dużo dla mnie - tego jeszcze nie było żebym w 18 dc miała okres.....
Buuu a liczyłam że chociaż grudzień będzie łaskawy dla mnie :(

No nic nie zrobię...mogę gdybać tylko :( muszę jakoś jutrzejszy dzień wytrzymać i może w poniedziałek coś się okaże... nie wiem, chyba pójdę się położyć - za dużo dla mnie - tego jeszcze nie było żebym w 18 dc miała okres.....
Buuu a liczyłam że chociaż grudzień będzie łaskawy dla mnie :(
Jutro będzie lepiej - nowy dzień ,nowe opcje i inne myśli ....

A ja oglądam Lejdis [emoji41]

Tak studiuje ten mój wykres i może jednak owu była w 7 dc? Bo potem już się temp utrzymywała nad kreska i nastąpił dziś spadek temp? Już sama nie rezumiem tego, ale jeśli była owulacja w 7 dc to i tak 11 dni po przyszedł okres

1480198823750.jpg

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Załączniki

• 1480198823750.jpg
    1480198823750.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 273
reklama
Tak studiuje ten mój wykres i może jednak owu była w 7 dc? Bo potem już się temp utrzymywała nad kreska i nastąpił dziś spadek temp? Już sama nie rezumiem tego, ale jeśli była owulacja w 7 dc to i tak 11 dni po przyszedł okres

Zobacz załącznik 785101

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...
może z braku dupka krótka faza lutealna ... progesreron gwałtównie rosnie po owu i szybko spada .... no i może jest niedobór jakiś tam wiec ten progesreron nie rośnie odpowiednio dlatego ginka twierdziła źe przed owu
..a może powinnaś iść zobaczyć jaka opinie nt. twojego przypadku wystawi inny ginekolog ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry