• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
moniusia: masz całkowitą rację :D Ale wiadomo jak to jest jak się chce ujrzeć te dwie kreski...człowiek sam siebie zadziwia, że może na tak dziwaczne pomysły wpadać :D A z tymi dwiema kreseczkami to wiesz...nigdy nie wiadomo, bo testy szalone :| Matko jedyna, 7 dni na wynik bety? A gdzie oni to wysyłają? W kosmos do badania?

tynka: ja też się czasem boję, że się nie uda. Bardziej od tego, że nie zajdę w ciążę boję się tego, że coś później źle...wiemy jak trudno donosić i urodzić :( Decyzja o adopcji przychodzi z czasem, więc na razie jest tak, ale to nie jest zamknięta droga, bo może się okazać, że kiedyś zapragniesz :) To prawda, jest jeszcze kilka opcji do wykorzystania i tego się trzymajmy :)

moniusia: masz całkowitą rację :D Ale wiadomo jak to jest jak się chce ujrzeć te dwie kreski...człowiek sam siebie zadziwia, że może na tak dziwaczne pomysły wpadać :D A z tymi dwiema kreseczkami to wiesz...nigdy nie wiadomo, bo testy szalone :| Matko jedyna, 7 dni na wynik bety? A gdzie oni to wysyłają? W kosmos do badania?

Do Wrocławia :/ (50 km) porażka. We Wro mam za godzine wynik;p a tutaj takie zacofanie.

Lux, najdłużej 35 :)

Dzień dobry :)

Tęczowa daj znać po wizycie :)
&&&& za was !

Lux zaczęły się uroki ciąży ;)

moniusia może z tym testem to tak , żeby zrobić jeszcze jeden :D

Tynka no to jak tera nie brałas to może coś się znów namieszalo ... no ja w tym cyklu też jej nie biorę , choć mi i tak nie wyregulowala :)
Ja zacznę dziś bo tak na prawdę nie wiem kiedy owu i czy w ogóle będzie ;)

Jugo hahaha ja z testami robię tak samo :D a jeszcze sobie latarką poswiece moze jakiś przeswit widać[emoji14]
moniusia ja to taką wodę miałam przed @ , ale oby nie przyszła u Ciebie :)

U mnie słoneczko i to bardzo :)
Tak sobie wstalam i myślę czy w weekend może zaliczymy zoo , mała jeszcze nie była no ale ciekawa jaka pogoda będzie ;)

moniusia: chyba wolałabym na Wrocław polecieć i mieć ten wynik od razu praktycznie :/ Ale wiadomo, że nie zawsze można i jest czas. Zawsze można połączyć wyprawę na betę z zakupami i będzie super :D haha

xbum: dobre z latarką :D Mam nadzieję, że pogoda dopisze i zaliczycie zoo :D

Hej , witam się w gronie szalonych rozkładających testy na części hehe ja jeszcze włączam latarkę w telefonie , a czy napewno tam nie ma tej kreski :-/
Lux- jak masz się denerwować to bez sensu z nią rozmawiać , może i wariatka ta twoja szwagierka ale kurde jak by facet ze mną dziecka nie chciał to pewnie by mi coś na głowę rzuciło
Dziewczyny miłego dnia , ja dziś do pracy na popołudnie masakra , a w ogóle to już mi się wydaje ze nic nie będzie w tym cyklu , bo temperaturę mam prawie cały czas taką sama , a po ow powinna się podnieść , a tu dupa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Too chyba z tymi testami to my wszystkie tak haha :D
Człowiek chce sie doszukac na siłę choć cienia :)

Jugo no muszę z moim P dziś przeprowadzić rozmowę na temat zoo :D bo mi się oo tak wzięło :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry