• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo- mierze rano po przebudzeniu wstaje po 7 śmiej i odrazu , endo mam małe wiec progesteron pewnie też , ale to się jutro okarze czy pęcherz pękł
Lux- no co ty , my się tu cieszymy z czyjegoś szczęścia , gadaj o Mdłościami ile się da , mnie to mdliło i wymioty w obu ciążach , wiec w trzeciej jak Bóg da tez będzą wymioty

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lux ja ci dam uciekać! Nie wiem od kogo ja bym się brzuchem zaraziła jakbyś ty, Karola i tęczowa uciekły z wątku! :-)

No właśnie Moniusia mam to samo. Na wątku każdej z was kibicuje i trzymam kciuki i bardzo bym chciała żeby się każdej udało. A w rodzinie albo wśród znajomych ciąże bolą mnie strasznie i czuje mega zazdrość. Czasami to aż nie mogę nad sobą zapanować i mam ochotę rzucić jakimś głupim tekstem...albo sobie chociaż w myślach pogadam że ja bym była lepsza matka czy coś.

Lux ja ci dam uciekać! Nie wiem od kogo ja bym się brzuchem zaraziła jakbyś ty, Karola i tęczowa uciekły z wątku! :-)

No właśnie Moniusia mam to samo. Na wątku każdej z was kibicuje i trzymam kciuki i bardzo bym chciała żeby się każdej udało. A w rodzinie albo wśród znajomych ciąże bolą mnie strasznie i czuje mega zazdrość. Czasami to aż nie mogę nad sobą zapanować i mam ochotę rzucić jakimś głupim tekstem...albo sobie chociaż w myślach pogadam że ja bym była lepsza matka czy coś.

Zauważyłam, że Ty i ja myślimy bardzo podobnie i tak samo wszystko przeżywamy... :) Mam to samo... A o tej lepszej matce nie raz mi ciśnie się na język... i tak boli ,że gdybym mogła pokazać jaką ja bym była...

wiesz nie mozesz zajsc to masz prawo byc zazdrosna i tu Cie rozumiem akurat, ale wiesz doczekasz sie!!!!!

Moniusia i jeszcze pokażemy ha ha. Nie ważne w jaki sposób zostaniemy matkami ważne że będziemy dla swoich dzieci najlepszymi z najlepszych:-)

Lux dziękuję za te słowa wiesz. Bo ja zawsze słyszę tylko od swojej mamy że cyt.
" Ty się nie możesz tak zachowywać! To nie jest niczyja wina ze nie możesz zajść w ciążę i nie wolno ci być zazdrosna i zawistną bo to się odwróci przeciwko tobie!" A ja sobie myślę że już chyba gorzej być nie może na daną chwilę...zawsze mi każdy zabrania czuć złości, zazdrości i poczucia niesprawiedliwości. A ja kurde tak czuję i co ja zrobię. Jak słyszę od mamy, że tak po prostu jest, że jedni mają wszystko na tacy podane, a inni muszą walczyć i ja mam się z tym pogodzić, to taka się wredna robię że uuuu.

Moniusia i jeszcze pokażemy ha ha. Nie ważne w jaki sposób zostaniemy matkami ważne że będziemy dla swoich dzieci najlepszymi z najlepszych:-)

Lux dziękuję za te słowa wiesz. Bo ja zawsze słyszę tylko od swojej mamy że cyt.
" Ty się nie możesz tak zachowywać! To kie jest mi czyja wina ze nie możesz zajść w ciążę i nie wolno ci być zazdrosna i zawistną bo to się odwróci przeciwko tobie!" A ja sobie myślę że już chyba gorzej być nie może na daną chwilę...zawsze mi każdy zabrania czuć złości, zazdrości i poczucia niesprawiedliwości. A ja kurde tak czuję i co ja zrobię. Jak słyszę od mamy, że tak po prostu jest, że jedni mają wszystko na tacy podane, a inni muszą walczyć i ja mam się z tym pogodzić, to taka się wredna robię że uuuu.
bo mama nie czuje tego co Ty, ona nie wie jak to jest nie moc miec dziecka...chcesz a nie mozesz...walczysz i nie wychodzi, maz tez swiety nie jest i to dobija, dodam cos-u nas sie o malo związek nie rozpadl gdy przedtem nie moglam zajsc, ale byla rozmowa i lzy i uratowalismy to, jak widac warto wlaczyc i nawet ze lzami w oczach sie bzykac na sile i mowic koncz, dojdz bo nie mam juz sily, nieraz tak u nas bylo, seks stal sie jakas praca nie przyjemnoscia..w cyklu gdzie zaszlam seks byl dla przyjemności, tak myslalam o lekarzu o wizycie, ze sie zapomnialam wylaczylam i zobacz..az sama w to nie wierze, ze sie udalo

" Ty się nie możesz tak zachowywać! To nie jest niczyja wina ze nie możesz zajść w ciążę i nie wolno ci być zazdrosna i zawistną bo to się odwróci przeciwko tobie!" A ja sobie myślę że już chyba gorzej być nie może na daną chwilę...zawsze mi każdy zabrania czuć złości, zazdrości i poczucia niesprawiedliwości. A ja kurde tak czuję i co ja zrobię. Jak słyszę od mamy, że tak po prostu jest, że jedni mają wszystko na tacy podane, a inni muszą walczyć i ja mam się z tym pogodzić, to taka się wredna robię że uuuu.

Moja mama mówi to samo. Masz mądrą mamę :) mówi, że rozumie, ale też, że nie można się zachowywać, że nikt nie jest winny. W sumie racja, ale to silniejsze od nas. I tego już mamy nie zrozumieją, chociaż tak bardzo by chciały.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry