• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lux no haha , tez jestem w szoku :D teraz biore udział w 5 etapie może się uda :)

Ostatnio też była akcja taka z innej firmy purina czy cos takiego i mamy już worek 15kg a teraz 7.5 kg z pedigree moja tych karm nie je a w schronie się przyda :)
Oczywiście saszetki jeszcze teraz również były to zostawimy Lili bo akurat są ok[emoji14]

Jugo no wiesz siedze w domu czas mam to czemu by nie pomoc :)
Teraz w pedigree jest taka akcja ze dodajesz zdjecie proszacych oczu psa i zbierasz lajki ( 1 etap to tydzien i sa wyniki ), Lili uzbierala az w tydzień ponad 1800 lajkow a można tylko raz dziennie z konta fb lub maila kliknac :)
Szkoda , ze tak pozno się o tej akcji dowiedzialam bo moze w wczesniejszych udaloby sie coś uzbierać :)
I jeszcze z 15 psow ktore maja najwięcej lajkow jury wybiera 5 i w tym Lili się załapała :) dostała 130 saszetek , ktore zostawiamy bo je lubi i 7.5 kg suchej karmy , ktora oddaje do schroniska , ponieważ moja nie je tych karm .
A ostatnio była podobny konkurs z innej firmy też o opowiedzeniu przygody z psem i zalapalismy sie rowniez na 15kg karmy ktora tez oddajemy do schroniska :)
Więc jak ten konkurs się skończy to P zawiezie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry