Paraplu
Fanka BB :)
chcialam taki bardziej retro, cos jak marita prestige lub adamex albo inglesina ale ich spacerowki porazka
Jesli chodzi o klasyka to u mnie znow Cosatto Wonder <3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chcialam taki bardziej retro, cos jak marita prestige lub adamex albo inglesina ale ich spacerowki porazka
No fajnie wyglądająja to najpierw stawiam na funkcjonalność a extreme ma wszystko czego szukam. No dla mnie ideał
za to nie lubię 3kolowcow. Dla mnie takie wywrotne trochę i bardziej o wszystko zaczepiaja. Zależy też kto co szuka jedni chcą co chwila zmieniać wózki i po kilku miesiącach maja na każdy dzień tygodnia inny
. Ja szukam jednego porządnego gdzie wytrzyma od 1dnia do póki dziecko nie zacznie żyć bez wózka a jakby był i dla drugiego to super
![]()
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
piekny, ale te spacerowki mi sie srednio widzaJesli chodzi o klasyka to u mnie znow Cosatto Wonder <3![]()
kocham elodie! sa to cudowne wozkiMyślę też że pewnie kupię i zwykła parasolke lekka do sklepu czy o tak żeby dziecko posadzić bezpiecznie jak będziemy na chwile na wyjeździe. Np teraz popularny elodie![]()
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja na szczęście znalazlam ideałchyba że wymysla coś co mi namiesza w głowie
póki co tylko tego alive biorę tez pod uwagę
![]()