• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

lux: no ja to rozumiem, ale wtedy jak samą gondolę kupisz to jest taniej, bo nie masz spacerówki w zestawie. Teraz to można różne miksy robić i sobie wszystko dobierać według potrzeb :) Na szczęście dla przyszłych mam.

paraplu: ja stokke musiałabym przetestować, bo jak na razie kilka razy widziałam na żywo na chodniku i nie wzbudziło mojej sympatii. Strasznie się telepał :/ W sklepie jak za pierwszym razem widziałam ludzi z tym wózkiem to mi się spodobał, ale to było po równym.

reklama
W Stokke Xplory jest rewelacyjne to, ze kupujesz jeden wozek i do niego pokrowce. W ciagku paru minut mozna zrobic z zimowego wozka fajna kolorowa spacerowke.

1462803581-5ghrpm.jpeg
1462803599-2qwsmh.jpeg
1462803607-leujgl.jpeg
1462803615-wsxnba.jpeg
Dlatego mi się podobają ;) ale te kółeczka i wg układ wózka przeraża mnie ;) jesli miałabym wybrać stokke to tylko trailz, chociaż za taka cenę nie zachwyca i wraz tako wygrywa ;)
1462803914-1d1mld.jpeg
1462803926-1d1mld.jpeg

lux: no ja to rozumiem, ale wtedy jak samą gondolę kupisz to jest taniej, bo nie masz spacerówki w zestawie. Teraz to można różne miksy robić i sobie wszystko dobierać według potrzeb :) Na szczęście dla przyszłych mam.

paraplu: ja stokke musiałabym przetestować, bo jak na razie kilka razy widziałam na żywo na chodniku i nie wzbudziło mojej sympatii. Strasznie się telepał :/ W sklepie jak za pierwszym razem widziałam ludzi z tym wózkiem to mi się spodobał, ale to było po równym.

Wlasnie czytam, ze Xplory nie ma amortyzacji! Eee lipa :(
Ale sliczne ma dodatki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry