reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Kora :( zawsze smutno jak @ przyłazi. tule.
Agusiapela mi lekarz powiedział że uznaje się iż prawdopodobieństwo udania sie IUI jest o ok10% większe niż w przypadku naturalsika u danej pary (mi powiedział że ok 20%u nas szans) u was przy słabym nasieniu może troche mniej. Nie nastawiaj się za bardzo ale też nie trać nadzieji! ja mam kol z innego forum której sie udało za pierwszym razem przy kiepściutkim nasieniu. Nadzieja jest.
Mama ja też nie miałam wczoraj czasu na bb.
Dorotko śliczne te ubranka! ja mam schowane maleńkie skarpetki, kupiłam kiedyś i chcialam dać m z pozytywnym testem- no niestety od ponad 2 lat czekam na ten moment:(
Mmmm no tak wszyscy w wakacje odpoczywają a ty masz sajgon w pracy! życze miłych i uśmiechniętych pacjentów.

reklama
witajcie..jestem i ja z koleżanką kawą..

Oliwka-ależ Ci sie porobiło..jak nie żołądek to naga i szyja..współczuję..
Kora- tulę z powodu @..
a055.gif
h030.gif

Dorota- widać,ze mąż też bardzo pragnie dziecka.....

Tymonka- cześć kochana..mam nadzieje,ze dzis będziesz zaglądać :))

Amalfi-????????????????? a Ty gdzie ?? dziergasz?

Wikula????????????????????

Iza???????????????????????????????

my dzis pozałatwiamy parę spraw i jutro ruszamy na Pomorze do rodziny a w piatek rano nad morze-pewnie do Mielna bo tam najblizej mamy i zostajemy do ndz. a potem do siebie wracamy bo ja w poniedziałek do pracy..ale Tom jeszcze bedzie miał 3 dni urlopu a akurat w poniedziałek przywożą nam płot to zamontuje:)

Mama przyjedź w końcu bliżej mnie,proszę:)))
Miłego dnia:)))
Ja pokuśtykałam do lodówki po krokiety,zjadłam zimne i chyba pójdę spać

Oliwka jak się tam kiedys wybiore w Twoje okolice to na pewno dam znać ;)))

a Ty pewnie,jak masz możliwość to się prześpij..
jak masz poduszkę elektryczną to wygrzej sobie szyję-mi to pomaga..

hop hop :))

tu palma :)) własnie sobie zdałam sprawę, że dziś byłby 12 tydzień - no i mam dzień do pupy :-(

jade do miesnego, chce która co ???

Oliwka no to lipa bo pewnie by Ci rozgrzała i poczułabyś sie lepiej..

a Tom wziął dzieci na rowery..
ja cos nie mogę się dobudzić:baffled::baffled::baffled:

a w ogóle to policzyłam ,ze dziś 13d.c. u mnie a tu ani jednych działań ku wpadce nie było...niedawno goście byli to spalismy osobno a teraz jedziemy więc znów nie bedzie jak:sorry2:
czyli ten cykl oddany walkowerem:-p

Palemko.........
ja 5 sierpnia miałam rodzić......

tulę mocno..o juz zawsze bedzie w Twojej głowie..niestety.

ja dziękuje,nic nie potrzebuję-wyjeżdzamy więc czyszcze lodówkę.

reklama
Do góry