reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
A jakaś infolinia?Dzwoniłaś?
Dostałam właśnie propozycję pracy...
Jako barmanka,hehe.Co prawda pracowałam tak jakiś czas temu,byłam kelnerką,barmanką w restauracji i w dyskotece,nawet byłam menagerem klubu nocnego...ale chyba nie te lata:(
Zarobki niezłe a pewnie z moim doświadczeniem byłyby lepsze...No i praca na sezon tylko...muszę z mężem porozmawiać.

Dzwoniłam, mówią ze pieniadze zawsze muszą przejść przez jakąś tam izbę i może izba nie wypuściła ich w pon tylko np. Wczoraj popołudniu i dlatego takie problemy.. Konto i tak zmienię.

CIEKAWA TA PRACA SZKODA, ŻE NA SEZON, ALE MOZE WARTO

Ostatnia edycja:
No to musisz czekać.
Ja zmykam się ubierać i kawę wypić w końcu.

Ja pracy nie szukam,prowadzę swoją firmę.Ale na sezon właśnie bym się zastanowiła.Schudnę trochę przynajmniej i rozruszam stare kości:)
Musze pogadać z mężem no i ''szefem''.Muszę wiedzieć dokładnie jakie warunki,ile godzin itp

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jestem..

Oliwka- powodzenia w podejmowaniu decyzji co do pracy...

Lilith- witaj kochana,co tam u Ciebie-lekarza miałaś ostatnio..co tam powiedział?????

Ewcia- smacznej kawki:tak:

Dorota- no wiecie co:dry::dry:cos nie halo z tym przelewem.......:no:

Gwiazdeczka- powitać ...

Kahaka...kurka siwa my rano wyjeżdzamy a nie biorę kompa bo i tak nie bedzie na niego czasu...napisz mi kochana jak po wizycie&&&&&&&&&&&&&&&& oczywiście trzymam !!!

a my pojechaliśmy po lakierobejcę na płot-zawiazliśmy do gościa a On mówi ,ze dziś chciałby też zawiasy na których bedzie sie brama i furtka trzymać bo jutro bedzie montował:baffled:
no więc w tył zwrot i do Leroy M....

kupiliśmy zawiasy-wszelkie mocowania,śruby,podkładki...
masę do tynkowania i własnie Tom tynkuje
zatankowalismy na jutro i .........800zł pooooszło:baffled::baffled::baffled::sorry2:no,ale jak mus to mus
e158.gif

ziemniaczki się dogotowuję,idę smażyć rybkę..

Do góry