reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ale mam nerwa, w piątek wyszedł przelew który miał do mnie dotrzeć, dzis mamy środę jedna sesja księgwania mineła a kasy nie ma
kochana to jest nie możliwe żeby tego przelewu nie było
pracowałam w banku i muszę ci napisać że najprawdopodobniej był zwrot albo poszedł nie do tej osoby co miał i stąd opóźnienie
nie martw się dojdzie :szok: pewnie tak jak piszesz jutro
&&&

mama udanego wypoczynku:):)

cześć
właśnie doczołgałam się z pracy i padam

dziewczyny smutno czytać o waszych "rocznicach" :( wiem że łatwo się mówi bo tego nie przechodziłam ale może lepiej tego nie rozpamiętywać i żyć dalej, może lepiej myśleć że wasz Aniołek nie był jeszcze gotowy na przyjście, ale we właściwym czasie się pojawi??

znowu zła jestem, listonosz namiast przesyłki zostawił mi awizo, bo mu się nie chciało przesyłki wieść, a to pewnie moja nagroda przyszła :( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

idę robić obiadf

dorotka wiem że to trudne, ale może myślcie o tym w innej kategorii, tak, że to dziecko do was wróci, wiem że to boli, ale może tym sposobem, bolałoby trochę mniej
zresztą ja się nie znam

przeglądałam neta nt. badań i nie uwierzycie
listeroza jest odpowiedzialna za poronienia i obumarcie płodu
zaraża się nią np. mlekiem niepasteryzowanym i produktami mlecznymi nieprzestworzonymi

robiłyście na to badania???

dorota może my właśnie musimy się na to przebadać???

reklama
Do góry