reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

jestemmm.padnieta,ale jestem..

ponoć łatwiej bedzie jak bedzie dziecko, ale czy to prawda nie wiem

Dorota-ja miałam 2 poronienia ,2 ciąże biochemiczne...nie jest łatwiej mając dzieci-przynajmniej mi...jest troszkę lżej ,ale i tak się pamięta......

Lopop-ja nie robiłam tego badania..

byłam własnie po piwko.muszę sobie wieczorkiem walnąć na odstresa..no i do tego prine polo xxl
a115.gif
c007.gif

reklama
mama och ty łakomczuszku
pij na zdrówko na w górach też codziennie piwko na odstresowanie piłam
w końcu wakacje były:)

hej
dorota ja nie badałam. Zrobiłam sporo badań, ale tych najważniejszych. Uważam, że można się badać bez końca a i tak nic może nie wyjść. Oczywiście, jeśli masz możliwość i siłę to rób wszystko.
mnie muli od południa.

Nazwa badania
Cytomegalia
Różyczka
Toxoplazmoza igg,igm
Chlamydia
Krzepliwość krwi
Listerioza
Badanie kariotypu z krwi obwodowej
antykoagulant tocznia
opryszczka
Parvovirus B19
NK
ACA antyciała kardiolipidowe
ASA antyciała plemnikowe ( oboje)
Antygen jajnika
APA – antygen łożyska
ANA – przeciwjądrowe
Badanie antyfosfolipidowe
przeciwciała antyfosfolipidowe
toczeń rumieniowaty CRP
tarczyca
cukrzyca

mama nie w tym sensie, że wam mamom lepiej poprostu hymmmmm jest inaczej

Lopop no tak mi się zachciało piwka ,że szok:-D:-Da ,ze przechodziłam też koło słodkości....to sama rozumiesz:-p:-p

ale mi dziwnie ,ze w tym cyklu nie było działań...
ale jak w tych dniach mieliśmy gości cały dom to nie było jak a jak sie ogarnełam i policzyłam dzis dni to po ptokach:sorry2:

sporo tego
zapytaj się jutro o tą listeriozę i gdzie ją robią ty jesteś z samego szczecina???

dorota po prostu już mamy mają kogo kochac zawsze będziemy pamiętać ale ból pozostaje a tak ma się pokłady miłości w sobie i instykt macierzyński
chodzisz do ginka prywatnie czy na kasę???

mama trzeba sobie życie osładzać jak nie seksikem to chociaż słodkościami

nie mówię, że nie pamięta się, że nie zastanawiasz się nad tym jak by wyglądały twoje dzieci, tylko masz właśnie istotkę którą możesz w każdej chwili przytulić, powiedzieć ze kochasz

nie mówię, że nie pamięta się, że nie zastanawiasz się nad tym jak by wyglądały twoje dzieci, tylko masz właśnie istotkę którą możesz w każdej chwili przytulić, powiedzieć ze kochasz

zgadza się.....

Lopop- piwko wypite,prince polo sie kończy:))
Tom poszedł z dziećmi i psem na krótki spacer...mam nadzieje,ze nie zastanie mnie spiącej na klawiaturze :))

reklama
Do góry