reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

dorotka wiem że to trudne, ale może myślcie o tym w innej kategorii, tak, że to dziecko do was wróci, wiem że to boli, ale może tym sposobem, bolałoby trochę mniej
zresztą ja się nie znam

Ja się staram nie panikować,data jest przy suwaczku aby pamiętać a nie rozpamiętywać...

jestemmm.padnieta,ale jestem..

Dorota-ja miałam 2 poronienia ,2 ciąże biochemiczne...nie jest łatwiej mając dzieci-przynajmniej mi...jest troszkę lżej ,ale i tak się pamięta......

Lopop-ja nie robiłam tego badania..

byłam własnie po piwko.muszę sobie wieczorkiem walnąć na odstresa..no i do tego prine polo xxl
a115.gif
c007.gif
Ja mam winko:)

reklama
Dzien doberek z rana
Ja wstalam dzisiaj z moim P..kawke piłam z nim,ja dalej pije,a on juz do pracy pojechal..
U nas od rana leje jak z cebra,w sumie to cąłą noc lało.
A ja dzisiaj musze jechac do pracy mojej po zasw o zarobkach,,a tu taka lipa z pogodą , a jaAutobusem musze...co za porazka....zmokne jak kura...:szok:

Wczoraj przyszedl moj tata do mnie,posiedzial, przyjechal na kawe,,P wrocil i pojechalismy do jego rodzicow....silnik rozkladal od auta...moze za tydzien go zrobi,,oby:rofl2:...

oliwka myslisznad ta praca,a gdzie??
dorka wspolczuje przejsc z bankiem..
mmm ale len ten twoj listonosz...
mama milego wyjazdu...
kahaka na ktora wizyta?? cZekamy na relacje...

jak sie okazało wczoraj po godzinnym wiszeniu na telefonie to nie bank, a urząd nawalił bo przelewu nie puścił, dziś zadzwonię i opierdzielę :szok:

reklama
dorotko to jeszcze troszke,,ale nie denerwuj sie teraz...bedzie dobrze...
ja bede szła w sierpiu po @...teraz 20stego mam dostac...

Wiecie co dzwniła do mnie babka z Playa,,i dała mi oferte 170 minut do wszystkich sieci miesiecznie i abonament 19zł brutto na 12 m-cy--myslicie,ze sie opyla,,ja mam na karte w plusie...nie iwem czy dobrze,ze sie zgodziałm,,ale moge nie podpisywac umowy...

Do góry