dorota_b
Fanka BB :)
dziewczyny, ja też nie widzę wskazań, ale zasugerował lekarz może się w końcu uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
kurde zabolało no nie usłyszeć takdorota jak nie placisz za to IUI to rob, nawet sie nie zastanawiaj
lopop kahaka czesc!!! kahaka oszczedzaj sie teraz i rozpieszczaj
lopop ja tez dostalam prosto w ryj info ze tylko IVF![]()
no widzisz.. niczego nie można być pewnym. żadne IUI ani IVF nie daje pewności że się uda.Ale dziewczyny ja slyszalam ze IUI sie robi wlasnie jak wszystko jest ok zwlaszcza armia jest w miare dobra ale i tak sie nie zachodzi, moje kumpele, takie prywatne kumpele nie forumowe mialy wlasnie IUI bo nie zachodza a u nich wyniki sa ok, po IUI zreszta tez sie nie udalo, jedna z nich bedzie robic IVF a druga jeszcze stawia na natural![]()
Teraz biorę profilaktycznie zastrzyki z Clexanu, mam nadzieję, że pomogą.Dziewczyny pomożecie zinterpretować wyniki mojego męża??
*wygląd prawidłowy
* czas upłynnienia 40 norma <60
*objętość 2,1 ml norma >2
*lepkość +
* ph 8,2 norma >7,2
Martwi mnie liczba plemników bo zamiast 20 mln jest 5. Co z tym zrobić??
ruchliwość:
*ogólny % ruchliwych 81% norma >50
*szybkość linearna 74% norma >25
*wolna linearna i nielinearna 2%
*brak ruchliwości postępowej 5%
*brak ruchu 19%
Żywotność
*żywych 97%
*liczba plemników 5.75 mln/ml norma >20
Morfologia:
*główki prawidłowe 75%
*duże 1%