reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

wiecie jaka zakręcona jestem? chciałóam nagrzać piekarnik, po jakimś czasie patrzęa tu nie grzeje, już myślałam że się zepsuł, a tu nastawiłam czas, temperaturę a nie włączyłam grzałki, ostatnia ofiara ze mnie

reklama
Mmm:))) Ja tak mam często:(

Będę właśnie namawiać męża na badanie nasienia,zobaczymy czy pójdzie.
Rurka jesteś mą inspiracją:))) heheeh

oliwka nie rozumiem czemy badanie nasienia to dla mężczyzn taki problem, przecież maną się tylko odpryskać do słoiczka, przecież my mamy gorzej, w czasie badania ginekoloricznego musimy się rozkraczyć przed zupełnie obcą osobą i dajemy sobie grzebać w środku głowicą usgi nie marudzimy

u nas było tak że mąż zrobił to rano w domu (uzupełnił pojemnik nasieniem) a ja potem zaniosłam do laboratorium. I tyle. Żaden wstyd i problem.

Byłam u gina, stymulacja clo średnia. Jak się w tym miesiącu nie uda, to w przyszłym idę na wizytę jak będzie @, to mam iść po skierowanie na oddział i będą nam robić IUI
unhappy.gif

hejka, jestem! badania hormonkow nawet dobre :-) mam 2 pecholki na prawym i lewym jajniku - 12 i 13 mm endo ma 6 mm. Dostalam recepte na preparat na pekniecie pecholkow juz wykupilam i sa w lodowce. Mam jechac na sprawdzenie w niedziele. Normalnie w szoku jestem pozytywnym ;-) Dzieki za kciukasy! :-*

heja to znowu ja..

BYlam pozałatwiałam i sie udało,uprawomocnienie trwa 3 tygodnie...ale juz po....
Nawet w urzedzie bylam auto wyrejestrowac...

kurcze widze,ze o badaniach rozmawiata,a ja nic nie robiłam nigdy...tylko w ciazy..ale w sierpniu ide do gina i na wyniki niech mnie skieruje....teraz czekam na @, ktora bedzie 20stego,,a potem policze i sie umowie na 13-14 dzien by zobaczyc czy mam wogle owu...no i zrobie badania,,zaczynam postepy...

moj gdzies pojechalz kolegą...synio na dworzu,,ja samma

reklama
Do góry