reklama
O
oliwkakarolina
Gość
Hej
Ninka ok,ma uczulenie (trawa+pot+słońce),mam smarować pudrem na ospę.A na twarzy ma mały stan zapalny,dostała maść z antybiotykiem.Pewnie ją coś ugryzło i brudnym paluchem machnęła się.
Pani doktor wyszła z gabinetu jak stałam w kolejce do rejestracji,wyciągnęła małej kartę bez słowa i zaprosiła nas do gabinetu
) Zero czekania.
Byłam w banku podpisać ostatni dokument do kredytu i gotowe,dzisiaj kaska na koncie.
Ninka ok,ma uczulenie (trawa+pot+słońce),mam smarować pudrem na ospę.A na twarzy ma mały stan zapalny,dostała maść z antybiotykiem.Pewnie ją coś ugryzło i brudnym paluchem machnęła się.
Pani doktor wyszła z gabinetu jak stałam w kolejce do rejestracji,wyciągnęła małej kartę bez słowa i zaprosiła nas do gabinetu
Byłam w banku podpisać ostatni dokument do kredytu i gotowe,dzisiaj kaska na koncie.
K
Kinga85
Gość
Oliwka oby to uczulenie małej szybko zeszło...biedactwo. I widzisz jak bez czekania was ładnie potraktowała
aż miło prawda?
O
oliwkakarolina
Gość
Kinga jak się ma Ciocię pielęgniarkę w tej samej przychodni to tak jest
)))
Inaczej pewnie czekałabym ze 2 dni na wizytę.
Staram się tego nie wykorzystywać ale widzę,że Panie już nas znają...
Inaczej pewnie czekałabym ze 2 dni na wizytę.
Staram się tego nie wykorzystywać ale widzę,że Panie już nas znają...
suzi1
Kocham Cię synuś
A proszę bardzotak androvitdziękuje
Zjola to mam do Ciebie rzut beretem
Oliwka oby szybko przeszło:*&&&
Kinga dziękuję za zaproszonko
Ale dobra ta zapiekanka
łooo matko
będzie obżarstwo
E
Ewcia81
Gość
no ja odkurzylam,pranie zrobilam,a obiad bedzie taki jak wczoraj,bo kotlety zostaly,,a mi niedobrze...blee
Oliwka oby szybko zeszlo nince uczulenie,,fajnie ze kredyt macie,,a jak z mezem??
Kinga nie mam tu magnezu....w domu..
suzi nie dziekuje...nic sie nie nastawiam...bo po co
oliwka to jednak dobrze miec znajomosci...
musze isc smieci wywalic,dwa wory....a nie chce mi sie glowy mac,a mam tlusta,,chyba zwiaze i skocze do smietnika wywalic worki...chyba nikogo nie spotkam,hee
Oliwka oby szybko zeszlo nince uczulenie,,fajnie ze kredyt macie,,a jak z mezem??
Kinga nie mam tu magnezu....w domu..
suzi nie dziekuje...nic sie nie nastawiam...bo po co
oliwka to jednak dobrze miec znajomosci...
musze isc smieci wywalic,dwa wory....a nie chce mi sie glowy mac,a mam tlusta,,chyba zwiaze i skocze do smietnika wywalic worki...chyba nikogo nie spotkam,hee
E
Ewcia81
Gość
suzi z czego robilas zapiekanke...
ja mam ochote na salatke,,,tylko problem kto ja zrobi,,hyh....
ja mam ochote na salatke,,,tylko problem kto ja zrobi,,hyh....
K
Kinga85
Gość
oliwka ahaaaaa
)) no prosze to pewnie! heh
dobrze mieć znajomości w tych czasach!
suzi smacznego!
mi mój żurek też smaczny wyszedł 
Ewcia koniecznie sobie kup ten magnez.. ja kupuje ze zdrowita jest dobry i pomaga naprawde
dobrze mieć znajomości w tych czasach!
suzi smacznego!

Ewcia koniecznie sobie kup ten magnez.. ja kupuje ze zdrowita jest dobry i pomaga naprawde
reklama
O
oliwkakarolina
Gość
Ja dopiero niedawno na śniadaniu byłam z Ninką, w City Barze
Na obiad karkóweczka z ziemniakami pieczona w worku
))
Z mężem ...ok,rozmawialiśmy wczoraj.
Jutro badanie nasienia i szukamy szpitala na zrobienie IUI,potem jak trzeba to IVF,ale to pewnie na początku przyszłego roku
Na obiad karkóweczka z ziemniakami pieczona w worku
Z mężem ...ok,rozmawialiśmy wczoraj.
Jutro badanie nasienia i szukamy szpitala na zrobienie IUI,potem jak trzeba to IVF,ale to pewnie na początku przyszłego roku
Podziel się: