reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
kasiu wspolczuje mdłości....i nie dziekuje za kciukaski....ja i tak nie wierze,ze moz emi sie udac bez wpsomagaczy itp....

Ewcia a widzisz bo ja już taki typ człowieka :) na wysokich obrotach.
mam z regóły coś do zrobienia stale. A to z synem poza domem, biegamy, idę z nim na boisko żeby sobie pokopał i jeszcze z moim psem dużo musze wychodzić bo on potrzebuje ruchu, taka rasa. obiad szybko i ruszamy dalej :) dopiero wieczorem mam lżej jak już Fiol wykąpany leży w łóżku i pies wyprowadzony jest. Ale wtedy to żadko kiedy mi sie chce na bb wchodzic juz.
Poza tym te zdjecia robię i też na to musze miec czas w ciągu dnia bo klient nie czeka :|
życie :)
dziekuje za streszczenie!
Ewka nie trać wiary! :)

zjola kciuki bede trzymała chociaż jedną reką! bo inaczej może nie dam rady;) powodzenia dla syna

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga ja nie trace wiary,,tylko sie poprostu nie nastawiam az tak....
az ty zalatana....ja len...musze wlasnie posprzatac,glowe umyc,odkurzyc,do sklepu isc,bo nie mam pojecia co na obiad...

Suzi, Ewcia - &&&& kciuki za fasolki

Kahaka - zazdroszczę mdłości i zaznaczam, ze jestem zdrowa na ciele i umyśle. Byłam 3 razy w ciąży, z czego w pierwszej rzygałam jak kot. Ta ciąża z mdłościami była udana. Jak jeszcze kiedyś będę w ciąży chcę mieć mdłości jak stąd do Warszawy! Wtedy będę spokojna i ani pisnę.

Ewcia - ja wczoraj ugotowałam obiad na dzisiaj, który chłopaki zjedli na kolację :( I co ja mam z nimi zrobić? Dzisiaj w menu - mrożonki z biedronki :)

Ostatnia edycja:
EWCIA ja dzis na szybko żurek ugotowałam
niedługo moj mąż powinien wrócić to zjedzą chłopaki i lece...
a Ty spokojnie :) porobisz sobie! nic cie nie goni. łyknij magnez to pomaga;) ożywi cię

SUZI i ja 3mam kciuki za fasolkę&&&&& ale byłoby cudnie :)

Dorotka myslę że skoro się udawało bez IUI to zrobisz raz i bedzie sukces:) trzymam za to kciuki.
Betusia ale wypoczęta jesteś!!! ja przed urlopem- ciągnę ostatkami sił.
Suzi czyli owul była niedawno tak? &&&&&& żeby to był udany cykl.
Hmm nie wiem czy niedawno :) ale była, bo ciałko zółte jest :) jak zapytałam gina czy coś z tego może być to powiedział i tak i nie bo na usg IIfaza wygląda tak samo na dzidzię jak i na @:baffled: Endo w miarę 10mm więc może:) Progesteron z poprzedniego cyklu mam ponad normę więc fasolka nie powinna mieć problemu z zagnieżdżaniem :no:
Dzis po 15 mam dzwonić i umówić sie na badanie:)

tymonka jestem jestem...ale piekna to musiała byc historia...

a ja w sumie to licZYłam,ze dzisiaj albo jutro @ ma być....
Oby jej nie bylo &&&&&&&&&&&

teraz ma andro cos tam, witaminy z żurawiną
Nie ANDROVIT????

Babki proszę o kciuki dla mojego syneczka. Dzisiaj o 14.30 zdaje na prawo jazdy!
Proszę bardzo:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja właśnie na obiad robię zapiekankę po bolońsku :-)

Zjola kochana a skąd Ty jesteś? :cool2:

Kurde chyba się nakręciłam:baffled: i będzie Buba jak przyjdzie @:dry:

reklama
Do góry