reklama
E
Ewcia81
Gość
kasiu wspolczuje mdłości....i nie dziekuje za kciukaski....ja i tak nie wierze,ze moz emi sie udac bez wpsomagaczy itp....
E
Ewcia81
Gość
zjolaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
K
Kinga85
Gość
Ewcia a widzisz bo ja już taki typ człowieka
na wysokich obrotach.
mam z regóły coś do zrobienia stale. A to z synem poza domem, biegamy, idę z nim na boisko żeby sobie pokopał i jeszcze z moim psem dużo musze wychodzić bo on potrzebuje ruchu, taka rasa. obiad szybko i ruszamy dalej
dopiero wieczorem mam lżej jak już Fiol wykąpany leży w łóżku i pies wyprowadzony jest. Ale wtedy to żadko kiedy mi sie chce na bb wchodzic juz.
Poza tym te zdjecia robię i też na to musze miec czas w ciągu dnia bo klient nie czeka :|
życie
dziekuje za streszczenie!
Ewka nie trać wiary!
zjola kciuki bede trzymała chociaż jedną reką! bo inaczej może nie dam rady
powodzenia dla syna
mam z regóły coś do zrobienia stale. A to z synem poza domem, biegamy, idę z nim na boisko żeby sobie pokopał i jeszcze z moim psem dużo musze wychodzić bo on potrzebuje ruchu, taka rasa. obiad szybko i ruszamy dalej
Poza tym te zdjecia robię i też na to musze miec czas w ciągu dnia bo klient nie czeka :|
życie
dziekuje za streszczenie!
Ewka nie trać wiary!
zjola kciuki bede trzymała chociaż jedną reką! bo inaczej może nie dam rady
Ostatnio edytowane przez moderatora:
E
Ewcia81
Gość
Kinga ja nie trace wiary,,tylko sie poprostu nie nastawiam az tak....
az ty zalatana....ja len...musze wlasnie posprzatac,glowe umyc,odkurzyc,do sklepu isc,bo nie mam pojecia co na obiad...
az ty zalatana....ja len...musze wlasnie posprzatac,glowe umyc,odkurzyc,do sklepu isc,bo nie mam pojecia co na obiad...
Suzi, Ewcia - &&&& kciuki za fasolki
Kahaka - zazdroszczę mdłości i zaznaczam, ze jestem zdrowa na ciele i umyśle. Byłam 3 razy w ciąży, z czego w pierwszej rzygałam jak kot. Ta ciąża z mdłościami była udana. Jak jeszcze kiedyś będę w ciąży chcę mieć mdłości jak stąd do Warszawy! Wtedy będę spokojna i ani pisnę.
Ewcia - ja wczoraj ugotowałam obiad na dzisiaj, który chłopaki zjedli na kolację
I co ja mam z nimi zrobić? Dzisiaj w menu - mrożonki z biedronki 
Kahaka - zazdroszczę mdłości i zaznaczam, ze jestem zdrowa na ciele i umyśle. Byłam 3 razy w ciąży, z czego w pierwszej rzygałam jak kot. Ta ciąża z mdłościami była udana. Jak jeszcze kiedyś będę w ciąży chcę mieć mdłości jak stąd do Warszawy! Wtedy będę spokojna i ani pisnę.
Ewcia - ja wczoraj ugotowałam obiad na dzisiaj, który chłopaki zjedli na kolację
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
EWCIA ja dzis na szybko żurek ugotowałam
niedługo moj mąż powinien wrócić to zjedzą chłopaki i lece...
a Ty spokojnie
porobisz sobie! nic cie nie goni. łyknij magnez to pomaga
ożywi cię
SUZI i ja 3mam kciuki za fasolkę&&&&& ale byłoby cudnie
niedługo moj mąż powinien wrócić to zjedzą chłopaki i lece...
a Ty spokojnie
SUZI i ja 3mam kciuki za fasolkę&&&&& ale byłoby cudnie
suzi1
Kocham Cię synuś
Hmm nie wiem czy niedawnoDorotka myslę że skoro się udawało bez IUI to zrobisz raz i bedzie sukcestrzymam za to kciuki.
Betusia ale wypoczęta jesteś!!! ja przed urlopem- ciągnę ostatkami sił.
Suzi czyli owul była niedawno tak? &&&&&& żeby to był udany cykl.
Endo w miarę 10mm więc może
Dzis po 15 mam dzwonić i umówić sie na badanie
Oby jej nie bylo &&&&&&&&&&&tymonka jestem jestem...ale piekna to musiała byc historia...
a ja w sumie to licZYłam,ze dzisiaj albo jutro @ ma być....
Nie ANDROVIT????teraz ma andro cos tam, witaminy z żurawiną
Proszę bardzoBabki proszę o kciuki dla mojego syneczka. Dzisiaj o 14.30 zdaje na prawo jazdy!
Ja właśnie na obiad robię zapiekankę po bolońsku :-)
reklama
dorota_b
Fanka BB :)
tak androvit
dziękuje
Podziel się: