reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Dziendoberek! Witam sie po weekendzie, u nas w sobote tez padalo, a niedziela byla ok ;-) Dzisiaj sloneczko sie usmiecha, wiec zaraz pranko wlacze. Juz niedlugo wyjazd do PL na caly miesiac - juz nie moge sie doczekac!!! :-D

Oliwia- super wygladasz!

Dziewczyny, ja Wam powiem sikajcie jeszcze raz na te testy, zeby bylo wiadomo, bo normalnie napiecie rosnie!!! Kciukasy zacisniete!!

A mnie boli podbrzusze po prawej stronie...

reklama
Cześć Gwiazdeczko:) Myślę że u mnie to kwesta czasu z ta @, bo mam plamienie. Jeśli do końca dnia się nie rozkręci to będę się zastanawiała co jest! Bo zazwyczaj mam plamienie i do końca dnia przychodzi normalna@.

Hej:) A ja mam 30dc,@ brak ale ostatnio mam takie wydłużone cykle więc nic dziwnego,pewnie jutro albo pojutrze przylezie @@@@ wredny:(

heja wam
Dawno mnie nie bylo,cały weekendzik..
musze was podczytac,bo nie jestem na biezaco...

BYlam na wsi u rodzicow mojego,ale wiecej kurde na tak długo tam nie jade...klocilismy sie non stop praktycznie,ani jednje nocy razem nie spalismy,,super nie...szkoda słów...

czesc suzi....
tak z moim Pawłem...echh

moja mama wlasnie jest,zabiera dzieci do siebie na dwa trzy dni,,pakuje ich

Kochana będzie dobrze! :tak::* Dogadacie sie i nie bedzie problemu :*
U nas też się zdarzają sprzeczki :baffled: ale to chyba w każdym małżeństwie są takie akcje ...

Kurka ale nie chce mi się iść do pracy:( pogoda idealna do spania lub leniuchowania :tak:

reklama
No w koncu z kawusia zasiadlam spokojnie do BB..
Pranie zrobione,obiad prawie...

Zasiadam poczytac,bo nic nie poczytałam..

suzi miłego dnia w pracy..
Kinga zanudze sie sama....hehe
Oliwka fajny fryz...o ktorej dzisiaj jedziesz na Górną,moj synio tam bedzie, ten mniejszy??
wszystkim laskom z @ przesylam buziole:tak:;-)
pok witaj...

hmmm komus cos jeszcze ale....:baffled:

Do góry