reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

mmm - to mnie naprawa silnika niewiele mniej wyniosła...aż żałuję, że nie zostałam mechanikiem samochodowym, miałabym pracę i pieniądze...

reklama
Hej:)
Latam cały dzień po lekarzach z małą,wysypka się rozszerzyła i przybrała na sile,okazuje się,że AZS wróciło:( No ale wiem co i jak.
Odebrałam telefon z naprawy,włożyłam kartę i po 30min szlag go trafił...kuźwa...:(
W związku z tym Ewcia bardzo proszę znowu o eska z nr Mamy,przeproś ją w moim imieniu,zadzwonię jutro.Nie miałam jak od rana bo biegałam z Ninką a po południu telefon jak siadł tak nie mam numerów i poprzednich sms-ów...znowu.
Kurka wodna!!!Powtórzyłam test dzisiaj,znowu I KRESKA,nic innego wyjść nie mogło no ale.... :(
Jade rowerem po małe zakupy bo męża nie ma a my głodne.W sumie dopiero weszłam do domu.

hey
aktywne popołudnie miałam
z dywanem walczyłam. nowy już położyliśmy a tary oddaliśmy :]

oliwka a Tobie co sie tak ta @ spoznia czy o co kaman?

Witam kobietki!
Pamietacie mnie jeszcze? Ja juz zyje urlopem i w srode fryzjer, w piatek rzęsy i bedzie git.

zjola zaciskam &&&&&& za wizyte w PROVICIE, daj znac jak bylo, bo wiesz ze tez mnie to czeka niedlugo, bilety juz do Polski kupilam na wrezsien, nie da sie odwolac;-)

Ewa- może musicie troszkę bardziej wrzucic na luż... ja też jakiś czas temu strasznie się żarłam z moim, ale postanowialm sobie troszkę odpuścić, nie denerwoa=ować się tak i pwiem Ci, że to działa. Oczywiście z nim tez sobie porozmwiałam, ustaliłam pewne kwestie i póki co jest dobrze.

Dziewczyny poiwtarzajcie te testy, bo ja osiwieję normalnie!

Nie było mnie kilka dni, więc cały ranek nadrabiałam zaległości:))
Dzisiaj albo jutro w końcu jadę po moje autko do mechanika, tydzień byłam bez auta, coś strasznego:)
hej Wikula:) U mnie nie ma sensu robić testu bo witam się z koleżanką za pasem( a raczej wmajtusiach :wściekła/y:)
Sorki, że nie doczytam.
Melduję tylko, że @ przylazła w piątek :(
Tulam i dzielę Twój los... :wściekła/y: Mocno zaciskam kciuki za wizytę!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Bardzo mocno!

Zjola współczuję kochana -ja dzis mam 4dc:(
Może i spróbujcie z IUI... ciekawe co na to lekarz w klinice, kiedy wizyta?
Ja robie w tym cyklu insem. na nfz - normalnie walka cały czas:szok: leczyć się na kase chorych to jest koszmar. dobrze że ja mam diagnozę i cel ustalony bo bym osiwiała- dzis po monitoringu lekarz powiedział że ja chyba nie mam swoich owulacji, czy wiem w czym u mnie problem... dopiero jak mu przypomniałam ze 2 tyg temu ogladał moje wyniki i się zachwycał jaki ja okaz zdrowia i że sie lecze w znanej klinice od dłuższego czasu to zmienił ton.
Ehhh Ci lekarze! Szok! ALe i tak że będziesz miała iui na NFZ :szok: Trochę kasy zostanie w kieszeni!

Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy :zawstydzona/y: Bo nie wiem jak liczyć ten cykl... Zawsze mam tak że jest plamienie i tego samego dnia przychodzi normalna@( wyjątkiem były ciąże, bo wtedy mialam dłuższe plamienie) i teraz w niedzielę delikatne plamienie koloru beżowego, wczoraj też plamienie (popołudniu) i było już ciemniejsze, brąz, w nocy bolał mnie brzuch typowo na @ i dziś rano krew...przepraszam że tak dosadnie i chaotycznie ale nie wiem jak to liczyć a chciała bym jeszcze w tym cyklu wziąć clo;/ KTÓRY DZIś MAM DC? 1 czy 3??? Będę bardzo wdzięczna za pomoc:*

Hej. Ja po kawie i cieście (imieniny kol w pracy). a po południu ide do siostry m na ciacho bo też Anka.
Ochłonęłam po wizycie, biorę clo teraz a wszystkie poprzednie IUI miałam na innych wspomagaczach. 1.08 usg i zobaczymy jak tam wszystko rośnie.
Jestem z siebie dumna że się z nim wykłóciłam i w gruncie rzeczy super że bedzie na nfz, za zaoszczędzoną kase wybieram się do fryzjera i kosmetyczki:-)

Amalfi - w czwartek dokładnie opiszę, jak było na wizycie. Wczoraj dzwonili do mnie z Provity, żeby potwierdzić, czy na pewno będę, tak więc dwa dni przed swoją wizytą możesz spodziewać się od nich telefonu. Trzymam kciuki za Ciebie już na zapas &&&

Suzi - potwierdzam to, co Mari napisała. Ja też mam takie plamienia przed @ i zaliczają się one do starego cyklu. Dopiero fale Dunaju oznaczają pierwszy dzień następnego cyklu.

Tymonka - a jak załatwiłaś IUI na NFZ? Wiem, że jest jeszcze Gyncentrum w Katowicach i ogłaszają, że robią inseminację na NFZ. Jak by co, to może do nich uderzę. zależy jakie będą terminy.

reklama
zjola hehhe ja podalam im polski numer stacjonarny, a u mnie nikt nie mieszka w domu chwilowo, wiec ja do nich musze zadzwonic i potwierdzic, prosili zebym to zrobila, wiec jak sie tylko dodzwonie to potwierdze, bo ciezko sie tam dodzwonic
suzi moim zdaniem masz pierwszy dzien, odpisalam Ci juz na zamknietym

Do góry