reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

cześć dziewczyny ja się ogarnęłam już z ogórkami do końca, sprzątnęłam kuchnię,założyłam siatkę w kuchni na okno bo przecież te podłe suuu.... wlatają jak tylko poczują jakieś żarcie wrrrr........zupka się pichci .....tylko pazur złamałam
realmad2.gif
i to w jaki sposób otwierając zmywarkę ,masakra a miałam takie ładne długie miałam tylko pomalować i heja na urlop a teraz muszę podjechać żeby mi zrobiły ,dosztukowały hihihi

fajnie masz ewcia ja to z Wami jedynie co mogę kawkę wypić bo tak to wszyscy pochowani w biurach i czasu nie ma a siostry mam daleko
unhappy.gif

suzi1 daj znaka czy jedziesz do tego gina i się na zapas nie stresuj się kochana

ooo kinguś no 4 dni przed to jak plemniczki dziewczynki mogą czekać :-)
lopop ja nie wiem jak Ty ale ja zawsze 14-15 dc to mam owu i zawsze mi lekarze mówią ,że trzeba i przed i po kilka godzin też warto.Nie wiem ile prawdy w tym ale dziewczyny czasem piszą ,że nawet w 22 dc pozachodziły więc suzi1 ja bym próbowała na Twoim miejscu i się poddawała,

Oliwka ja tak mówię o swoim brzuniu ,a moja koleżanka po porodzie swojego syna mówi ,że jej została torba kangurka

reklama
zuzanka to koniecznie dorob pazurka,,kiedy jedziesz na urlop??
kinga a co malemu??

jutro kochana wieczorem zmykamy ja mam jeszcze 2 tygodnie urlopu i mój zaległego chyba miesiąc z tamtego roku więc trzeba wykorzystać :-)
na tydzień na mazury do siostry jedziemy ,ale bierzemy namiot i będziemy pod namiotem ,hmmmm oj będzie się działo ;-)

esmeralda - oj to sporo was będzie ta kuracja kosztowała, ale najwazniejsze, żeby przyniosla pożądany efekt:)

Oliwka - super zdjęcia!!! Ty strasznie opalona jesteś, ekstra!

Oliwka super foteczki:) Piękne dziewczyny z Was :tak:
Ewcia widzę że rozchwytywana jesteś:) no ładnie ;)
Kinga to dziewczynka będzie jak nic :tak:
Ja też usiluję wstrzelić się w dziewczynkę :-D ale jakoś kiepsko idzie :wściekła/y:
Lopciu wiem co czujesz, ja wczoraj jak wyszłam z gabinetu zlapałam mega doła :-( Tak mi smutno bylo! ale wciąż wierzę że bedziemy szczęśliwymi posiadaczkami bobasów (Ty 2go Bobaska:tak:)
Zzuzanka to super wakacje Wam się szykują:) oj pojechała bym pod namiot :tak: Aż zazdroszczę ;-)
Hej Wikusia :*

Hmmm jeszcze się zastanawiam czy oby te pęcherzyki nie są za małe jak na 9dc (przy braniu clo)???

A ja szykuje się do pracy;/

Wikula ja dzień wcześniej na solarium byłam:) I tak wyszłam na zdjęciu,naturalnie nie jestem aż tak ciemna:)))

Ewcia,nie ma problemu,wieczorkiem zmierzę jak będę.
A powiedz mi czy piekarnik działa?Bo nie sprawdziłam a mam owoce i ciasto bym zrobiła w końcu:)
Doskwiera mi brak tv...przywiozłam dvd swoje ale mam zły kabel i nie da się podłączyć:(((
Byłam na rozmowie z mamą...nawyzywała nas:( Jak to miło

Cześć babeczki, widzę, że dalej walczycie. Dzielne jesteście, dacie radę!

U mnie..hmm..tak sobie. Czekam na wtorek jak na zbawienie, nogami przebieram, a czas leci wolnoooooooooo.
Fizycznie ok, mdłości się skończyły (why? :-(), psychicznie kiepawo.

Mam nadzieję, że dobre humory chociaż Was nie opuszczają.
Miłego dnia!

reklama
Cześć babeczki, widzę, że dalej walczycie. Dzielne jesteście, dacie radę!

U mnie..hmm..tak sobie. Czekam na wtorek jak na zbawienie, nogami przebieram, a czas leci wolnoooooooooo.
Fizycznie ok, mdłości się skończyły (why? :-(), psychicznie kiepawo.

Mam nadzieję, że dobre humory chociaż Was nie opuszczają.
Miłego dnia!
Kasieńko kochan bedzie wszystko dobrze!!! Zobaczysz:tak: Na usg będzie już pięknie bijące serduszko :tak: Strach jest normalny więc nic się nie przejmuj! Dużo odpoczywaj i będzie si ;-)
Za wizytkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ps. szkoda że nie da się przyspieszyć biegnącego czasu :zawstydzona/y: Ja bym przestawiła na 13 września :-D

Oliwka ale wszystko zostało ustalone??? Myślałam że to twoja naruralna karnacja :zawstydzona/y:

Do góry