reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
piaska dzięki za namiary, no drogi ten Gin ale porównując do swojego chodzę prawie rok, raz w miesiącu lub co dwa miesiące, za wizytę płacę 130 zł i co? nie ma żadnych efektów :dry:

tak więc może warto by odżałować te 300 zł ale przynajmniej będzie jakoś efekt i będą to dobrze wydane pieniądze :tak:

miłego dnia dziewczyny!!!

Mama - nie pływaliśmy. Ja pływałam kiedyś z moimi podopiecznymi a tym razem musielibyśmy długo czekać aż uzbiera się spora grupa, więc odpuściliśmy sobie. Poza tym my stare konie jesteśmy, he he.

Co do badań. My robiliśmy kariotypy i wszystko jest ok a dziecka jak nie ma tak nie ma.

Błonka - jutro będzie masakra a my się wybieramy do Wisły. Muszę wziąć ciuchy na zmianę, bo w motocyklowych wyparuję na bank!

A ja dzisiaj w tym upale umyłam wszystkie okna :szok:

Błonka
żyjesz ??????????

Zjola
żyjesz?????????

Anuszka
żyjesz?????????

Karola
żyjesz?????????

Piaska
żyjesz???????????

Kahaka
żyjesz????????????

reszta Gangu Olsena
żyjeta???????????

bo ja ledwo..ale na noc zapowiadają deszcz więc byle do wieczoraaaaa:-Dnadzieję trza mieć ..

Zjola

reklama
Do góry