reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ja żyje
ledwo ale żyje
masakra nie?
ja też jestem za tym żeby to na grudzień trochę zostało :-D
Kurde żeby tak można było to byśmy nie mieli na co narzekać :-D

u nas słonko zachodzi ..wiaterek jest wiec wszystkie okna w domu mam na oścież otwarte i wicher hula aż miło :-D

życzę Wam spokojnych wieczorków i wyspania w nocy-ja od kilku nocy rzucam sie jak pies flakiem bo przez ten upał spać nie można-w domu mam 27 stopni-fak!!

mamaaaa ja ledwo... wypucowałam cały dom.. wczoraj okna pomylam dzis prasowanie podlogi kurze ukladalam ciuchy wieszalam firany.. pranie, pomylam drzwi i szyby w drzwiach, ogarnelam podworko ah na sobote wszystko musi lsnic!

ja na izbie przyjęć
zdenerwowana bo mam obawy że znów coś wymyśla i mnie nie przyjmą
książki, sudoku, gazeta i wy
3dni laby :-D

reklama
Alleluja, w końcu deszcz! Dopiero teraz, w nocy nawet kropli.
mama, ja miałam w domu wczoraj i przedwczoraj 30 stopni.

Jutro wesele mojej siostry! Trochę nerwowo się robi :) dzisiaj mam jeszcze paznokcie o 12, a potem jedziemy z Agatką do teściowej.

Do góry