reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
dobra ja zmykam do pracki...poi zasw

moze bede pozniej,,nie wiem czy znajde czas,,mam tyle pisania ze szok..

buziaki paaa

Ale mam migrenę!!!! :(((((((((((
Obejrzałam wczoraj po 23 ''Zmierzch'',popłakałam się na koniec i bardzo mi się spodobało tak więc zaczekałam do 2 w nocy na ''Zmierzch-Księżyc w Nowiu'' i oglądałam do 4 nad ranem...normalnie padam przed północą ale strasznie mnie wciągnął film,na drugiej części wyłam non stop,wylałam hektolitry łez,nie mogłam zasnąć:(
Teraz wstałam 10min temu i jestem ledwo żywa,boli głowa:(
Pada:(

Witajcie :)
Wpadłam powiedzieć, że zajęłam się papierową wikliną. Jeszcze nie robię więc na drutach, za to montuję się w robienie koszyków, opakowań etc. Na razie wychodzi jak wychodzi. W sobotę jadę kupić barwniki i spray. Jak się komuś nudzi to polecam. Pomysł wzięłam od mojej mamy. Najpierw zaczęła robić od tak, na prezent, dla domu etc. Teraz sobie tak dorabia i ma na prawdę dużo zamówień. U mnie natomiast świetnie będzie to pasować w domu, uwielbiam tego typu rzeczy :) A można stworzyć na prawdę wiele rzeczy :)

Kahaka trzymam mocno kciuki!! :)

My staranka odpuściliśmy całkowicie, zresztą mam zakaz od lekarza, dopiero będę wiedziała czy mogę za 4 tygodnie, jeśli zgoda będzie od razu dostanę to skierowanie do szpitala. Więc teraz luzik. Za to śniło mi się dziś [ takich snów nie miewam ] baardzo realnie w dodatku, że jestem w ciąży haha. Jeszcze pamiętam jak mi brzuszek rósł.. szok, to było takie prawdziwe, jak go dotykałam i im dalej snu tym brzuch większy. Pamiętam tylko, że to była ciąża zagrożona i ciągle chodziłam i trzymałam się za ten brzuszek. Nie wiem czy bym urodziła czy nie bo niestety budzik mi zadzwonił.. szkoda, bo taki miły sen :wściekła/y:

witam was

ja ogólnie jestem podłamana
nie mam już sił...
to jakaś trauma dla mnie sie robi ;\

----------------------
u nas też pada i w nocy burza była
wczoraj jeszcze byłam z synem na plaży bo fajnie było dosyć.

lopop a jak u ciebie? bo wiesz że ja nie na bieżąco jestem, co z dzidzia? jesteś w tej ciąży?
lilith fajny sen.. :)

ja w przyszłym tyg mam termin @ :|

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kahaka i chyba dorotka tez idzie do gina, to zaciskam kciuki
lilithsuper ze masz nowe hobby, ja jeszcze sie moim nie znudzilam, zabieram szydelko do pracy nawet
kinga sorry ze pytam ale czemu jestes podlamana? Nie jestem chyba w temacie, malo zagladam

Wczoraj przed robota gonilismy wybrac lustrzanke i wybralismy, jeszcze kupic musimy tylko . Dzis zaraz tez lece do roboty, byle dwa tyg wytrzymac i URLOOOOP!!!!!!

U mnie od kilku dni upał i skwar.

Dorota, jak wiklinowe. Ale sama robisz z papieru. Są bardzo wytrzymałe. Możesz zrobić dosłownie wszystko. Opakowania, kufry, ramki, coś na lustra, lampy, kwietniki duże, stojące, krzesła, taboretki etc. :)

reklama
dorotka pogoda na pewno ma też wpływ... ehh beznadziejna jest

amalfi a no dołka mam dziś widzisz... kuzynka która też już długo jak sie starała to zaszła prawdopodobnie w ciążę, dziś ma do mnie pisać jak po wizycie u ginekologa. Jak mi to napisała to mi sie przykro zrobiło bo my już przeszło 3 lata.... i nic... to czekanie jest dobijające w pewnych momentach.
ale cóż... :\

Do góry