reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Kinga 2 tyg. temu u mojej starszej siostry która ma juz 3 łobuzów padło podejrzenie ciąży, na szczęscie u niej to fałszywy alarm, ale przyszła szwagierka jest w ciązy wczoraj się dowiedziałam, noo myślałam, że padnę jedno dziecko oddała, z jednym się wyskrobała, i teraz znów ciąża...

reklama
kinga wiem jak to jest, niby sie człowiek cieszy że bliskim się udaje ale jeszcze bardziej go dobijają własne niepowodzenia. Przerabiałam wiele razy i też czasem sił brakuje:(
Lilith a z jakiego papieru sie robi te cudeńka- wrzuć coś jak już zrobisz.
Amalfi też musimy kupić dobry aparat tylko wybrać nie możemy- a jaki kupiłaś dokładnie?
dorota- no żesz cholera co to ma być? gdzie tu sprawiedliwość?

no widzisz jak to jest.....

ja to nie rozumiem dlaczego jedni mają to szczęście a inni nie mogą go mieć ;\ to smutne i niesprawiedliwe!

idię biorę się za obiad
żeby nie myśleć tak...
buziaki

kinga ale na nas tez przyjdzie czas, zobacz tu u nas na weterankach co chwile ktoras zachodzi, to CUDOWNY watek jest, zobaczysz
dorota a Twojej szwagierki to w ogole nie skomentuje bo mnie krew zalewa jak to czytam i nie placz juz
tymonka jeszcze nie kupilismy, tylko wybralismy chcielismy lekka lustrzanke i wybor w koncu padl na canona 600D czy jakos tak

dorotka wcale sie nie dziwie ze jej nawtykal, tak to juz jest nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie raczej

Tymonka ze zwykłej gazety. Są różne techniki robienia, np. każdą rzecz robisz sobie w inny wzór. Później to barwisz jak Ci pasuję i sprayujesz lakierem. Wpisz sobie papierowa wiklina w google to zobaczysz :)

Lilith, super hobby, sluchaj zrob najlepiej jakies zdjecia i wklej, to bedziemy mogly to sobie jakos wyobrazic ;-) A co z ta wizyta w szpitalu, bo ja nic nie wiem...

Dziewczynki, tak to juz jest, ze jak zachodzi ktos z bliskich lub kolezanka, znajoma, to sie serce na reby wywraca...tez swoje wyplakalam...ale trzeba miec nadzieje, choc to trudne i wydaje nam sie, ze nam to nie pisane...ale kochane weteranki - i my bedziemy nosic brzuszki i to juz niedlugo! :-*

reklama
Do góry