reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

to nie wiem gdzie w pomorskim robią,

Gratuluję fasolki

poprostu czuje sie beznadzieja :(
ja też się tak czuję a do tego mój ginek mówi że mam już jedno dziecko więc dlaczego nie cieszę się tym co mam:(:(
ja też jeszcze z tymi badaniami kicha
na to wychodzi że to listeria to co innego a przecież to jest to samo???

kinga nie mogę ci przysłać priva:(

reklama
dorota dzwoniłam i tym razem rozmawiałam z bardziej rozgarniętą osobą
i jeżeli prywatnie to tylko w W-wie a jak lekarz da skierowanie to w przychodni zrobią tylko wiadomo sie dłużej czeka na wynik bo wysyłają do PZH w w-wie
no to tyle na pomorzu ciekawe co u ciebie w zachodniopomorskim

cześć

przeczytałam wszystko co napisałyście ale pozapominałam co i komu odpisać

pamiętam tykjo tule żeby pogratulować Kasi, Widzisz_ a tak się martwiłaś wszystko będzie ok

ten upal mnie wykańcza byyłam 6 godzin w pracy a czyję się jakbym pracowała z 12 :( a do tego nogi mi spuchły tak, że ledwo włożyłam buty

kahaka supeeeeeerrrrrrrrr!!!!! Pieknie widac fasolke, gratki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ide do roboty:-(

reklama
kahaka!!!!!!!!!!! śliczna dziewczynka:) piękności.

Wyślij dla każdej z nas fluidki bo baaaarrrdzo potrzebne dzisiaj na wąteczku.

Do góry