reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Bo mnie korci:)))):-D
Najwyżej przepłaczę potem kilka dni i będzie luzik:)))
Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,co jest Kochana z Tobą??????Kawusię mam:)

z Krzysią coś nie tak że się pytacie stale o Nią?????? o czymś nie wiem? :) pewnie na zamkniętym siedzą girlsy. :tak: a mama zawsze miała coś do zrobienia jak pamietam i mało jej było czasami. No Krzysia odezwij się! :-)

Oliwia mówisz kusi cię żeby sciąć na krótko? :) pamietam jak ja kiedys miałam krótko sciete włosy bo tak lubiłam.. zawsze na krótko (wygodnie) teraz mam do ramion i zapuszczam hehehe
Powodzenia!
suzi główka do góry :*

pewnie zajęta :))
spokojnie

a ja mam mega super plany już od dziś-ndz ale wkurwia mnie to że @ mam dostać a może nie dostane :-phehehe

Na grupie też Mamy nie widać,napisałam sms-a:)
Ja policzyłam i mam 27dc,ostatni był 31dni,brzuch chwilami pobolewa na @ ale słabo i tępo.
No,ale ja się nie łudzę bo nie mam szans na fasolkę,pewnie Cyclodynon złagodził PMS.

Mama odpoczywa od BB troszkę:) Pozdrowienia dla wszystkich:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pozdrów Ją też:)))

dziś jedziemy na imprezę
jutro impreze robimy u nas
a w niedziele moje imieniny
:)
oj jak ja przeżyję ten weekend

Oliwia
3mam kciuki!! &&& może akurat!
ja mam na niedzielę termin @

reklama
Do góry