reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

cześć babki:)
203.gif

pogoda pewnie jak u każdej z Was tak i u mnie do bani!!cały dzień pada-dzieci mi chate rozniosą;/

byłam rano po zakupy spozywcze i chemiczne..
potem obiad i ciacho upiekłam..

wczoraj przywiezli nam płot drewniany-przecudnej urody :))) kolor cedrowy,tak jak myślałam,ze wyjdzie taki wyszedł:))

czy Ktoś tu za mną tęsknił??
c033.gif

reklama
Mama:)))
No ba,też pytasz! :))) Wszystkie tęsknimy!!!!

Ja jutro atakuję Ikeę,szukam mebli dla małych i kuchni:) No i okna zamawiam
A w niedzielę kafelki,farby,panele prysznicowe,zlewy,krany i inne cuda musimy kupić.Lista już jest,kasa też,mam nadzieję,że wystarczy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka- cześć kochana-dzięki za smska:**
jak tam fryzurka ????;-):-)

widze ,ze wlaczysz z wynikami??

mój robił ,ale dawno bo 9 m-cy temu to miał wszystkie normy w % podane

objętość w ml -4
ph 7,9
czas upłynnienia 15

ogólnie ruchliwych 55norma to więcej niż 50%
szybkość linearna 5% norma to więcej niż 25%
wolna linearna 40%
brak ruchliwosci postepowej 10%
brak ruchu w ogóle 45% a norma mniej niż 50%

aglutynacja - norma -

w uwagach ma ASTHENOZOOSPERMIA- za mało plemników z szybkością linearną..

ale potem brał witaminy i w listopadzie zaszłam w ciążę.... tyle ,ze w grudniu ..:(

Ano walczę,zaraz spróbuję zadzwonić do laboratorium.

A włoski super:) Jutro wrzucę fotki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka -zadzwoń i niech pomogę w interpretacji..
to czekam na fotkę :))a kolor tez zmieniałaś czy został czarny??

no i przyyyjemych zakupów i Ikea :))skoro kasa jest to szalej ;)
Kolor ten sam,zmienię jak się zmyje:)))
Laboratorium do 16-stej,trzeba czekać do poniedziałku...ale na chłopski rozum biorąc:razem plemniki o ruchu postępowym:38,0mln-nieźle z tego co widziałam ale plemniki martwe: 110,0mln to aż szok,strasznie dużooooooo,prawie 3x więcej martwych jest...

Oliwka no dużo tych martwych..ale jak pokażesz ogólnie wszystkie wyniki to pomogą w interpretacji i może nie bedzie tak zle..

mi własnie szefowa napisała,ze jutro mam wolne-nie ma zapisów do kosmetyczki to nie bede siedziała bez sensu w gabinecie..
ciśnienie niskie i głowa mnie zaczyna boleć...

Oj to nieciekawie:(
Dzwoniłam do mojego ginka,ok 21 mam być na telefonie to powie mi co i jak bo teraz ma pacjentki

ta głowa juz kilka dni tak pobolewa-u mnie sie rozpadało na maxa...jeesssoooo!!!

fajnie,ze gin Ci pomoże! :)
szefowa mi napisała jeszcze ,ze wraca w poniedziałek przyszły(bo jutro w góry wyjeżdza) i ze bedzie wypłata..mam nadzieje,ze wszystkiego nie wyda :)) i faktycznie wypłata bedzie
c007.gif

reklama
Do góry