reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

ilościowo może i dużo tych martwych ale zywych w ruchu też jest trochę ponad normę więc moim zdaniem nie jest zle, zresztą jedno badanie tak naprawdę o niczym nie swiadczy

dodałam wpis na bloga

reklama
No okaże się później co i jak.
Narazie stresuję się tymi martwymi.
Mąż w pociągu,wraca z Warszawy,będzie w nocy to sama się z tym gryzę:(

oliwka, coś TY, nie gryź się! Moim zdaniem najważniejsza jest ilość tych w szybkim ruchu i tu macie wynik super. A może te martwe to wynik jakiegoś zapalenia albo infekcji?
mama, no ja tęskniłam, a jak!!! Fajowo, że bedzie wypłata :-)

Ja już się chyba dziś nie odezwę, bo mąż przyjeżdża zaraz ze znajomymi, mają nocować u nas, a jutro z rańca jedziemy.
Odezwę się pewnie po powrocie, czyli w środę.

mama witamy!!!!
czy tęskniłyśmy????? jak możesz pytać:tak::tak::tak:

u mnie @ się rozkręca, przyjęłam to nieźle, widocznie już mi powszednieje:zawstydzona/y:
no cóż kiedyś nie przyjdzie tylko ciekawe czy przed menopauzą tego doczekam:wściekła/y:
Też mnie głowa zaczęła bolec- piję kawke. M wierci półki w kotłowni, ja zaraz robię małosolne. Kupiliśmy wino na wieczór, a co, tyle chociaż z życia.

Oliwka ja myślę o nowej fryzurze tylko koncepcji brak.

Tymonka- dzieki :*
a co do @ to przytulam
a055.gif
h030.gif

kurka siwa,nie tak miało być...
smacznego winka zatem..pewnie,ze w końcu małpa nie przyjdzie-może zrozumie szybciej niz myslisz ,ze jej nie chcesz i pójdzie won!

Oliwka- daj znac co powiedział gin!

Kahaka-
036.gif

przyjemnego wyjazdu i szerokiej drogi :)

mąż płacił rachunki dlatego mnie nie było a teraz dzieciom kolacje muszę zapodać..Domi obcięty maszynką-mój facet mały :)

Mama,nie może pochować dzieciątka mimo nowych przepisów:(
Kilka stron wcześniej linka wrzuciłam.
Ninka nie ma zamiaru spać,czeka na Tatusia a ten wróci przed 1 w nocy dopiero.
Ja sobie gotuję kukurydzę:)))))

reklama
Do góry