reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

A ja dziś też jestem jakaś taka rozlazła...:wściekła/y:
Bardzo chciała bym wrócić do Dukana ale nie mam motywacji;/ a nie chce zaczynać i przerywać:|
Kg w górę lecą i to mnie bardzo dołuje ;/ Wczoraj mówiłam że dziś zacznę + ćwiczenia na steperku :wściekła/y: i co wielkie g....no :wściekła/y: No nie mogę się zebrać:(
Macie jakieś pomysły? może Wy mnie zmobilizujecie? <prosi>

reklama
Suzi...ja mam to samo,zero motywacji i chęci.Nie nadaję się na diety.A kg w górę:(((

Na pocieszenie mam Dumle,chcesz?:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i znowu zmiana planów, jednak jedziemy, tylko juz odwołałam rezerwację, głupio ni było dzwonić u wszystko odkręcać więc zarerzewowałam inny domek w wetlinie, duuużo bliżej szlaków,
namówiłam jiż butty trekkingowe dla mnie i dla M i bluzy trekkingowe, jeszcze tylko muszę kupić sobie kurtkę nieprzemakalną:)

oliwka co się dzieje

Mmm dolina totalna.Nie wiem w sumie co mi.
Ja mam do odsprzedania pobyt w Pradze 3dni i gdzieś niedaleko,w górach kolejne 3...Koniec sierpnia

No to jemy:)))
Kurde,jakbym ważyła tyle co Ty to musiałabym iść na dietę ale tuczącą:)))
Przed ciążą ważyłam 66kg i było trochę mało...a teraz..lepiej nie mówić:(((((

No to jemy:)))
Kurde,jakbym ważyła tyle co Ty to musiałabym iść na dietę ale tuczącą:)))
Przed ciążą ważyłam 66kg i było trochę mało...a teraz..lepiej nie mówić:(((((
Wlaśnie muszę usunąć ten suwaczek, bo jest jak by to powiedzieć :zawstydzona/y: dość mocno nieaktualny :zawstydzona/y:
Trzeba dodać do niego jakieś 7 kg :wściekła/y:

reklama
Do góry