reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Madzia to tak jak u nas. Słyszeliście może o macy? zamierzam kupić mojemu podobno warto.

Ewcia ja też jestem ciakawa.

dodałam właśnie nowy przepis na bloga, tzn nie przeniesiony ze starego :)

mmm- powiedz mi ile kosztuje wynajecię takie domku na tydzien czasu??? Bo miejsce piękne!!! Az mi narobiłas ochoty:)

Po objerzeniu tego domku zapom,niałam wszystko o czym pisalyście

aa Oliwka- ludzie są beznadziejni i tępi, naprwdę wydaje mi sie, ze większość naszego społeczeństa to idioci!

odebrałm dzisiaj wyniki prolaktyn i mam 5,47 a norma jest od 6,00 29,00 - to chyba dobrze, co???

wikula poza we wrześniu wynajęcie dla 5 odób kosztuje 200zł czyli po 40 na głowę!! byłam w szoku bo spodziewałam się że dużo więcej

jestem w szoku!! mój nowy blog został dodany do Polskich blogów kulinarnych a ja go nie dodawałam!!

Ostatnia edycja:
reklama
mmm no to super,ze bloga tak awansowano..heee

A ja obiadu nie zrobilam,moj zjadl chlebek w jajku,,a teraz frytki upiekłam i wciagnelismy...len ze mnie nieziemski

musze upiec te ciasto,,tylko dosklepu musze leciec,a czekam na kase na koncie,moja wyplate...wtedy wieksze zkaupy zrobie

Do góry