reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
cześć dziewczyny:-) jak wracałam ze spotkania już się nie mogłam doczekać kiedy Was tu zastanę zrobiłam sobie popołudniową kawkę i czytam i witam nowe dziewczyny ,jak miło się wchodzi na te forum wiedząc ,że są osoby ,z którymi można normalnie pogadać:happy2:
zafasolkującą
kochana tak jak dziewczyny piszą u Ciebie nie ma tragedii więc się nie stresuj my też z M się staramy ponad 7 lat ,ale wiem,że się uda i wiem jak się czujesz Magdalena chęć posiadania dziecka jest ogromna ,ale ja wierzę ,że i my się będziemy cieszyć macierzyństwem :tak:
ewcia81 cześć my się chyba nie znamy ,jestem od nie dawna :-)
oliwka no to my w podobnej sytuacji bo my wychowujemy z M moją siostrę od ponad 3 lat ,ma w tej chwili 15 lat i też słyszeliśmy mnóstwo beznadziejnych i głupich tekstów w Naszą stronę,ale ja to olałam ,koleżanka najwidoczniej "toksyczna"więc ją olej ciepłym m....;-)

mmm no ja tez czekam co to za ksiazka....

zuza no a jak,pare lat tu jestem juz...heee

Ale mam lenia,,bebechy mnie bola ,masakra

reklama
mmm... Mąż ma słabą armie a u mnie cykle nie regularne, a tak ogólnie nie wiadomo dokładnie:).
A czytałyście może książkę "droga ku płodności"? Musze powiedzieć że jest ciekawa, takie kompendium wiedzy dla kobiet które się zaczęły starać i już starają.
Kurcze dzisiaj mam drugą zmianę, - nie nawiedzę 2giej zmiany:wściekła/y::)

Do góry