reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jestem i ja ;)) po pracy,po odebraniu dzieci..

Palemka na zatoki mi pomogły parówki z amolu-do miseczki wlej łyzkę amolu i zalej szklanką wrzatku-ręcznik na głowe i wdychj przez 5-7 min-ulga niemozliwa!!

Błonka- &&&&&&&&&&&&& nadal..

Carola- no toście podziałali wczoraj:)

Zjola witaj kochana ..

Wikula cześc i czołem.

Kahaka- klasycznie kochana pogłaskaj Agatkę :)

ja też myślałam ostatnio o Ewci i o Balbince......

Tymonka - mówisz,że śluzik ładny masz-&&&& zatem:))

ja dziś wzięłam ostatnie Clo i pewnie od dziś zaczniemy działać..mąż już odpowiednie sms'y zapodaje w ciągu dnia:))

ściskam wszystkie!!!

Wkiula a ja mam goldena od 2 m-cy-teraz ma 9 miesięcy więc szczeniak ,ale jest juz duży jak dorosły pies..
umiesz wstawiać fotki z mms'a to wyslij mi na pw sój numer tel to Ci wyslę i wstawisz naszego Bono:))

Carola czekamy na wieści od Błonki..no i żebyś swojego lapka odzyskała..

witajcie juz jestem, beta 333... jest pecherzyk ale jeszcze bez zarodka, obliczylysmy ze jestem 4 dni po terminie @.. nie powiedziala nawet ktory to tydzien, mam przyjsc jeszcze 9 grudnia i powtorzyc bete pojutrze.. dostalam male zalecenia, duphaston bo niby jestem po przejsciach... i trzeba sie wspomoc by nie bylo niespodzianek... no i jakis fembion natal 1... skierowanie na badania mam rozne itp.... mowila co jesc czego unikac...
nie dociera to do mnie jeszcze czuje sie jakby to ktos inny byl w ciazy....
będę chyba mamą...

reklama
Mi tez sie marzy psiak ale taki wiekszy typu owczarek belgijski ale nasze mieszkanie jest za mala zeby trzymac w n im psa i to dosyc duzego ... dlatego narazie odpuszczam :)

No gdzie ta Blonka!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry