reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka, pięknie!!! Betka śliczna. A Femibion Natal to witaminy dla ciężarnych :tak: na usg nie widać nic, bo widać dopiero od bety ok. 1000.

A ja u mamy dzisiaj byłam, a przed chwilą zakupy na allegro zrobiłam - prezenty dla dzieciaków, ale tylko część.

reklama
Jerra cześć ;)

Błonka no beta piekności;))) to teraz dawaj nam tu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ciążowe-my też chcemy zafasolkować ;)

Kahaka a może Tobie wyslę mojego psiaka i wstawisz??chce Ci się ??:)

Wlasnie zadzwonila domofonem jedna pani... ktora chce kupic moja micre ;( :no::no::no::no::no::no: No zamienilabym ja na nowy samochod ale ona jest taka sliczna zadbana... i taka obciachowa.. seledynowa ze stokrotkami (fantazja ostatniej wlascicielki)... moja stokrotka kochana.... :no::no:

Palemka ale słodki psiaczek! piękny.
Błonka!!! ty gwiazdo dzisiejsza- beta jak marzenie, będziesz mamusią kobieto:tak:
Mama fajnie że teraz często zaglądasz do nas no i nie odpuszczasz tej 3 kruszynki, dobrze robisz:)
Jera, kasia fajnie was widzieć!

błonka - piękna beta :)

mama - czytałam o Amolu, ale mam już temperature i czuję się fatalnie, chyba pojade do nocnej przychodni, mamy tu taką czynną zodziennie od 18 tej :) tylko wiem, że na 100 we dostane antybiotyk :( Jestem 3 dni przed @ i nie bardzo chciałabym brac antybiotyk... sama już nie wiem co robić ...

tymonka
- dzięki, teraz ma już 6 miesięcy i jest dużo większy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry