reklama

Staraczki Weteranki...

aaa no i przekanałam m-ka do psa, będziemy mieli border colie znacie te psy? są super i strasznie inteligentne. Martwi mnie tylko że będzie trzeba go zostawić na 9 godzin codziennie ale z drugiej strony ludzie mają psy i pracują więc chyba da rade. Duży ogród mamy.

reklama
Ja mialam pół roku temu bulteriera, mąż kupił mi po stracie :-(, niestety piesek nie nadawał się domieszkania, za małe :( ale wzięła go moja siostra. Ona ma ogromny dom z ogrodem i pisio tam czuje się świetnie, ponadto mają jeszcze sunie rasy Cane Corso, więc psy bawią się od rana do wieczora :tak:
Siostra moja blisko mieszka, wiec pieska często odwiedzam, na ten łikend ma byc u nas bo wyjeżdżają w góry :) wiec będzie wesoło. Przyznam Wam szczerze, że tak żywej rasy jeszcze nigdy nie widziałm :)) ADHD w 101 %

Bulterier...jakoś nie pochwalam takich psów w mieszkaniu,dobrze zrobiliście:)
Ale Palemko,jamniczek jak znalazł:))))
Pięknie grzeje nóżki i plecki w nocy:)

hehe jamniczke - grzejniczek :) na razie odpuszczam piesy caro

Rety jak mnie wkurzają te wątki z boku, typu czy jestem w ciąży? nie wiem czy za bardzo nie pojechałam sobie odpisujac tej dziewczynie, że żadna z nas nie ma magicznej kuli, ale dla mnie to już przesada ?

Krokiecika chce ktos ?

Hej
A mnie się bardzo podobają beagle, ale mój mąż nigdy nie zgodzi się na psa w mieszkaniu. W zasadzie ma rację, bo mieszkanie nasze małe.
Czy nie są słodkie?
sprzedam_beagel_-_beagle_tricolor__bicolor_piekne_szczeniaczki_6_929773.jpg

Carol, fajnie, że się udało podziałać :-)
tymonka, &&&&&&&&&& żeby plemniczki dały radę :-D
Błonka, &&&&&&& za wyniki bety.

Kasia bigle są przesłodkie szczegolnie w wieku jak na zdjęciu ale dorosłe psiaki robią się bardzo uparte a jak poczują trop na spacerze to nic nie dociera ze świata zewnetrznego do ich ucha! można wołać i wołać. Moi rodzice mieli i niestety się zgubił.
A co się dzieje z Ewcią????? wiem że ona narazie nie staraczka ale miala zaglądać! obiecała...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry