reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

carol musi sie udac my tez dzialalismy chyba jestesmy na tym samym etapie hehe ale u mnie dopiero 12dc ale czuje ze dzis owu wiec wczoraj dzialalismy idzis powtorzymy
nie robie sobie nadzie ale w sumie potrzebny jest tylko jeden plemniczek he wczoraj razem ogladalismy na discavery o zaplodnieniu i ciazy

reklama
Carola - syczałaś z bólu?? czyżbyś zamieniała się węża:))
mnie tak jajniki bolały ze dwa dni temu, ale po tempce mogę stwierdzić, że owulki jescze nie miałam. chociaż w tym cyklu to jest mi i tak obojętne...

Taaa w jadowitego węża:))))
A u mnie testy owu już są pozytywne,boli na dodatek i usg potwierdzają,że owu będzie,co ciekawe w lewym jajniku gdzie pęchole nie urosły ginek znalazł płyn,jakby owu tam była...dziwactwo....

nooo Carolinee coś czuje,że się uda :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wikulaa ja co roku robię karpia w zalewie octowej :) pychota ,do świąt jeszcze ości maleńkie zmiękną i prawie nie ma później ości karpik tylko te duże
kwiatuszekq20 &&&&&&&&&&&& działaj,działaj ja owu zawsze mam koło 11-15 zależy jak leży :-)

Ja nigdy nie miałam owu tak wcześnie...zawsze po 20 kilku dniach...bo cykle długie,teraz na CLO w zeszłym cyklu 13/14 dc była owu i @ w 18dc:(((( mam nadzieję,że tak nie będzie teraz:(

Taaa w jadowitego węża:))))
A u mnie testy owu już są pozytywne,boli na dodatek i usg potwierdzają,że owu będzie,co ciekawe w lewym jajniku gdzie pęchole nie urosły ginek znalazł płyn,jakby owu tam była...dziwactwo....

Ja kiedyś miałam taka podwójną owulację, potwierdzoną na usg, najpierw z jednego potem z drugiego jajnika, także to jest możliwe:)

nooo Carolinee coś czuje,że się uda :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wikulaa ja co roku robię karpia w zalewie octowej :) pychota ,do świąt jeszcze ości maleńkie zmiękną i prawie nie ma później ości karpik tylko te duże
kwiatuszekq20 &&&&&&&&&&&& działaj,działaj ja owu zawsze mam koło 11-15 zależy jak leży :-)

brzmi świetnie, kiedyś będę musiała wypróbować

wiesz ja mam 26dniowe cykle oststnio nawet był 23dniowy

w sumie takie krótkie cykle są fajne:) chociaż mam nadzieje, że ten będzie trwał u ciebie 9 miesięcy!

reklama
Do góry