reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

tiaaa tymonka wróciłam ;) ja jestem zawsze z Wami duchowo ;] a na wątku pojawiam się raz na jakiś czas, chwilę mnie nie ma a potem powracam ;] i jeszcze nieraz pewnie zniknę i powrócę ;)) aha, a wczoraj tutaj dziewczyny pisałyście o tych witaminkach, a ja się skusiłam za to na mace, make, czy jakoś tak ;) i zamówiłam sobie przez internet 3 opakowania odrazu :D i to dobre jest dla faceta i dla babki ;) I WPŁYWA POZYTYWNIE NA WSZYSTKO!!!! ;)) pozdrawiam wszystkie kobietki i miłej nocy życzę :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
esmeralda - oby na ciebie odpowiednio podziałało!

Nie wiem czy lubicie parówki (wiem, że są niezdrowe, ale co tam) jeżeli tak to polecam wam nowe z morlin, niskotłuszczowe, takie w jasno niebieskim opakowaniu. Właśnie taką konsumuję, pychotka!

Hej laski,jestem po wizycie u lekarza,w sumie u dwóch bo pediatrę też zaliczyłam,Ninka ma zapalenie oskrzeli,słabo ale jest,dostała antybiotyk:(

Po ginku: w lewym jajniku pęcherzyki nie urosły:( Nie mógł znaleźć prawego jajniora ale w końcu się pokazał z pęcholem jak stodoła,który pęknie do jutra:) I test owu pokazał to samo:))))
Czyli wczoraj działalismy i mamy powtórzyć dzisiaj i jutro,od czwartku luteina.I przykazanie: ''sprawcie sobie prezent na święta'' :)

Dzisiaj rano zaliczyłam też pierwszą jazdę,wszyscy napotkani na drodze i instruktor żyją:))) Jutro będę jeździć po mieście:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny

Carolineee no to kochana działaj ostro:tak:&&&&&&&&& zafasolkujesz jeszcze w tym roku i poprowadzisz wszystkie za sobą w nowy rok :-)

ja parówki lubię ale tylko z sokołowskie 93 % szynki :-Dmniam ,chudziutkie ,smaczne i nie oddzielane mechanicznie co ważne przy parówkach :rofl2:

moje samopoczucie nabiera rumieńców bo po nieudanym tygodniu i informacjach niezbyt dla nas dobrych staram się wrócić i myśleć pozytywnie ,że w końcu MUSI się udać :sorry:
dzisiaj pierwsze danie na wigilie karpik w occie szykuje :laugh2:

reklama
Do góry